Reklama

Reklama

Cesta do středu Země

  • USA Journey to the Center of the Earth (více)
Trailer 1

VOD (1)

Geolog Trevor Anderson přednáší na univerzitě o tektonice zemských desek. Od nepřejícího profesora Kitzense se dozví, že laboratoř, v níž pracoval s bratrem Maxem, bude uzavřena a jako neefektivní zrušena. Doma navíc Trevor zjistí, že zapomněl na třináctiletého synovce Seana, kterého slíbil švagrové Elizabeth na několik dnů pohlídat. Ta současně Trevorovi předá krabici s věcmi po Maxovi, který před deseti lety zmizel během jedné ze svých výprav. Uvnitř Trevor objeví starý výtisk Verneovy Cesty do středu Země, plný bratrových poznámek. Později si v laboratoři všimne seizmického čidla, které Max umístil na Islandu. Pochopí, kam by se měl vydat, aby zjistil, co se s bratrem stalo. (TV Nova)

(více)

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Jules Verne potřetí a počtvrté

Jules Verne potřetí a počtvrté

18.08.2014

Ačkoliv z letošního Hercula filmová série nejspíš nebude, Dwayne Johnson naříkat nemusí. V minulých letech totiž infiltroval hned tři jiné a žádná z nich zatím není u konce. Rychle a zběsile 7… (více)

The Rock jede na tajuplný ostrov

The Rock jede na tajuplný ostrov

02.09.2010

Fotky a videa z Faster a Fast and Furious 5 ukazují Dwaynea Johnsona zase jednou v akci a je to fajn. Na rodinné filmy se ale nevykašlal – nahradí totiž Brendana Frasera v pokračování Cesty do středu… (více)

Dan Aykroyd je méďa Béďa

Dan Aykroyd je méďa Béďa

08.11.2009

Nahradí tak Dawse Butlera, který poskytl hlas původnímu kreslenému Béďovi (alias Yogimu). Ve filmu studia Warner Bros. Yogi Bear, který kombinuje živou akci a digitálně animované zvířecí hrdiny,… (více)

Reklama

Reklama