Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh o Charlesovi, kterému bude za osm dní pětadvacet let. Na tom by nebylo nic zvláštního, jenže Charlesova rodina je zřejmě prokletá. Jeho otec i dědeček zemřeli v pětadvaceti prazvláštním způsobem. Oba dva srazilo mlékařské auto přesně v den jejich narozenin. Charles tedy chce vše důležité před svou smrtí ještě stihnout a naplánovat, jenže to ještě netuší, že potká dívku svých snů. Podaří se jim společně překonat prokletí Charlesovi rodiny a existuje vůbec nějaké prokletí? (fujarik)

(více)

Recenze (5)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pro mne bylo tak trochu zklamání. Z námětu se určitě dalo vytřískat mnohem více, nažý jaký je skutečný výsledek. Film mne po většinu doby nedokázal zaujmout a chvílemi jsem se u něj i nudil. Nehledě na to, že hlavní hrdina mi byl už od pohledu nesympatický a tak mi bylo i docela jedno, jestli dokáže zvrátit prokletí a přežije své 25. narozeniny. Dokonce jsem si možná i přál, aby ho to mlékařské auto přejelo. Prostě mé sympatie si hlavní hrdina nedokázal získat a tím se pro mne vytratil ten hlavní cíl filmu, totiž získat diváka pro to, aby hlavnímu hrdinovi fandili. A díky tomu mám z filmu rozpačité pocity. A přitom na základě popisu děje jsem se na film i docela těšil. Takže výsledkem je zklamání z celkového výsledku tohoto filmu. Jediné plus vidím v sympatickém pejskovi, který dokáže předstírat, že je mrtvý, a v představitelce hlavní ženské hrdinky, která mi byla velmi sympatická. A snad i díky těmto plusům dávám dvě hvězdičky. Celkově je to tedy podprůměrná komedie, která má však i světlé body a dějově je to také téměř dobře zvládnuté a nebýt mých antipatií k hlavnímu hrdinovi, určitě bych hodnotil lépe. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Charlieho rodina má zvláštní prokletí - všichni mužští představitelé jsou přesně v den svých pětadvacátých narozenin usmrceni mlékařským vozem. I Charlie se k tomuto krizovému datu blíží, už zbývá jen několik málo dní. Ale Charlie neponechává nic náhodě, a sepíše si seznam věcí, které musí do smrti ještě zařídit (rozejít se s holkou, zatancovat si s mámou, pořídit si rakev a místo na hřbitově, a tak). Ale s jednou věcí nepočítá - že potká sympatickou Bessie, do které se zamiluje - a společně se musí pokusit nešťastnému osudu čelit ... U některých filmů je velmi těžké je zařadit do nějakých kategorií - tento je sice zařazen jako Romantická komedie, ale romantiky je zde pramálo - spíše než romantickou komedii bych ji zařadil do jako černou komedii (neboť scény, kdy si Bessie zkouší rakev nebo Charlie vyměřuje místo na hřbitově jinam zařadit nejde). Celkově ale souhlasím s ostatními názory zde, a to, že by šlo z daného tématu vytěžit o něco víc, a že představitel hlavní role se moc nevyvedl. Ale na druhou stranu nemůžu říct, že by mě film zklamal - ani trochu jsem se nenudil, a spíše čekal, co se z toho všeho vyklube... ()

Dallas 

všechny recenze uživatele

Každého chlapa z rodu Silvercloudov na svoje 25. narodeniny zrazí mliekarenský nákladiak. Charlie III. žije odmalička s týmto prekliatím. Týždeň pred jeho osudným sviatkom začína táto netradičná romantická komédia. Práve vtedy kde inde ako v pohrebnom ústave Charlie stretáva dievča, ktoré ako na prvý pohľad vyzerá má podobný problém. Klasická romantícká línia z neklasickým príbehom, sympatickým hercami a nejakým tým ponaučeným pre tých, ktorý ho vidieť chcú. O filme som nemal ani tucha a vlastne som si len krátil čakanie na iný film a musím povedať, že ma veľmi príjemne prekvapil. Jednoducho tákých príjemných 90 minút. 65% ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Nic jsem od toho nečekal, neurazilo, ultranenadchlo, celkově spíš podprůměr, ale párkrát jsem se opravdu pobavil, takže zasloužené ***. ()

majklfly 

všechny recenze uživatele

Nádherná tučňáčí chůze a strojové pohyby...Ne vážně...Sedal jsem k tomuto filmu a nic od něj nečekal. Příjemná romantická komedie na styl Moderní popelky....Nevím proč, ale on...ten film...má něco do sebe....nebo ne? ()

Reklama

Reklama