Reklama

Reklama

Justin Timberlake: Futuresex/Loveshow

(koncert)
  • USA Justin Timberlake FutureSex/LoveShow Live From Madison Square Garden
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2007, 134 min

Obsahy(1)

Koncert v nejslavnější světové aréně Madison Square Garden, který se stal událostí roku. Popová superstar Justin Timberlake má sólový debut ve 134 minutové show, v níž zazní Timberlakeovy největší hity jako SexyBack, My Love, What Goes Around... Comes Around či Cry Me a River. Ale to není zdaleka všechno, diváky čeká ještě řada překvapení. Můžete se těšit na fantastický koncert, při němž zpěvák se čtrnáctičlennou kapelou a doprovodnými zpěváky i tanečníky předvede obdivuhodnou podívanou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::: Justin je profík ! Ne náhodou se říká, že je následovník Michaela Jacksona ....... ::::::::::::::::::::::::: ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Pro mě svého času objev. Některé klipy jsem si pouštěl dlouho do kola. Jistěže v prvé řadě hudba, v druhé choreografie, a v té hlavní atmosféra a přesun do mě hodně hudební medoviny, která mě zvedá. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Justin je proste pán...opäť famózna šou..a ešte k tomu v Madison Square Garden..skvelé songy, proste fenomenálny Justin... ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Dokonale zvládnutá show. To, čím byl v 80-tých letech v USA Jackson je dneska beze sporu Timberlake. Oproti Jacksonovi ale zůstává pevnýma nohama na zemi. Soudě z dokumentů, které jsou součástí BD. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Track list: 1. Futuresex/Lovesounds 2. Like I Love You 3. My Love 4. Senorita 5. Sexy Ladies 6. Until The End of Time 7. What Goes Around 8. Chop Me Up 9. Rock Your Body 10. Gone 11. Take It From Here12. Last Night 13. Damn Girl 14. Summer Love 15. Losing My Way 16. Cry Me A River 17. Love Stoned 18. SexyBack 19. All Over Again (Another Song) //--------------------// Naprosto perfekní show s perfekním Justinem, který celé pódium ovládnul. Sám jsem nevěřil, že někdo z boybandu dokáže skutečně zpívat. Nejpovedenější Live song je bezpochyby SexyBack, který zněl přímo námrdově. A nezapomenutelný Justinův proslov, kde ho fanoušci dokonce nenechali skoro ani mluvit. Doufám, že se Justin bude věnovat hudbě, i herectví, protože mu jde oboje výborně. "I wake up every morning and a.. I can't believe this is my job.. This is so.. fucking cool." 100% ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Skvělé, opravdu. I když si to někteří stále neumí připustit, on tu hudbu dělat vážně umí. Ještě si pamatuji, jak se ze mě holky utahovaly, že to nemůžu myslet vážně a mít v mp3 Justina. Sice ten jeho jevištní projev není úplně čistý, což mi není tak příjemné, ale ten zážitek z toho celkové dění kolem to napraví a nějaká ta chybka se lehce přehlídne. A vzhledem k tomu, že je to hudba není jediným jeho činným polem, tak klobouk dolů. Tím ovšem neříkám, že neznám lepší zpěváky. Tady mi to ale sedlo. ()

bodlis 

všechny recenze uživatele

Upřednostňuji úplně jiný hudební styl, ale zde se musí hodnotit celá show jako celek, byla velkolepá, do detailu propracovaná, tanečně skvělá...to celé vás tak nadchne, že zapomenete jaký druh hudby máte nejraději a toto si naplno užijete...i kdyz Timberlaka nemáte moc rádi. ()

Filipes 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Justin vzor co se vypracoval z ufňukaného klučíka z boybandu se vzhledem brokolice (to označení je citace) v umělce jenž vám dokáže vytvořit úžasnou atmosféru a dostat vás do varu svým božím hlasem či hrou na kytaru nebo piáno, na němž do sebe kopne panáka Tequilly, či dá beatbox do mikrofonu. A ještě u toho zvládne skvěle tančit po jevišti. All Over Again je nádherná skladba. ()

waldstein 

všechny recenze uživatele

skvělé album, tanec, atmosféra a zpěv..škoda, že toho nechal a věnuje se víc herectví, jeho taneční talent je obrovský ()

Reklama

Reklama