Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bob Fitzpayne (Joseph Fiennes) je úspěšný muž. Je výborný doktor, má nádhernou milující ženu Elizabeth (Carrie-Anne Moss) a dva chytré zdravé syny. Co by si ještě tak mohl přát? Asi nic. Ale on si přeje. Přeje si být ženou. Svoje tajemství tají a svou touhu potlačuje, dokud se nesetká s transsexuálem Mario Wallacem (Dot Jones). Touto výchozí situací rozehrává tvůrce kultovního Nip/Tucku další kolotoč plný bizarních charakterů, vyhrocených vztahů a pořádně absurdních situací. (Tom Riddle)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Nechápu proč něco tak geniálního nepokračovalo!!!Jako  fakt pecka.Tohle tady chybělo a hlavně se to mohlo dějově suprově vyvíjet!!§

H34D

H34D (hodnocení, recenze)

A víš, že o tom uvažuju od té doby, co jsem tento film viděl (3roky)? Ale ne a ne se dokopat. Hlavně tedy proto, že posledně, co jsem checkoval, tak neexistovaly ani anglické... Snad někdy :)

jacxu

jacxu (hodnocení, recenze)

no pozrel som si to a dost ma to dostalo..a teraz tu citam na ze z toho nebude seria :( ...odkial mate tu informaciu je to oficialne?

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Do prkna, do prkna, do prkna!!! To je fakt v hajzlu! Proč se pořád točej "velký" seriály jako Lost, Heroes, Prison Break, a na pořádný lidský dramata se kašle? Pitomej námět "záhadnýho" ostrova, naivní superhrdinská odyssea, ani to věčné utíkání z vězení už nemá šťávu. Jen lidská dramata mají pořád co říct. A tohle by určitě mělo. Otec transsexuál? Bože, zní to sice uhozeně a "over the top", ale podle pilotu bylo evidentní, že je to sice otevřené, ale vkusně. Frustrovaná manželka v podání Carrie Anne Moss byla taky výborná, klidně z ní mohla být druhá Jules. Starší synek s těhotnou přítelkyní? To už tu samozřejmě bylo, ale určitě to mohlo nabrat zajímavý směr. A malý synek, ty jo, u jeho scény v motelu jsem si nahlas řek: "a kurva". Tenhle seriál mohl být něco úžasného. tak proč, sakra, proč?...

Reklama

Reklama