Reklama

Reklama

Charlie Bontempo (Joe Pesci) a jeho žena Grace (Helen Mirren) vedou první legální nevěstinec v USA. Jmenuje se Love Ranch a sídlí v části Nevady, kde nepřekračují zákon. Graceina matka byla Madam, a tak Grace ví o tomto obchodě všechno. Iniciátorem byznysu byl však Charlie. Všechno jde hladce, ale potřebují ještě vyhazovače. Charlie uzavře smlouvu se slavným argentinským profesionálním boxerem Armandem Bruzou. Grace překvapuje, že Bruza je ochoten žít a trénovat v nevěstinci. Dalším překvapením je jeho zájem o ni, i když je vdaná a starší. Časem si však dělá nároky nejen na Grace, ale chce se stát i obchodním partnerem. Když Charlie vytuší, co se za jeho zády děje, dochází ke katastrofě. Film je natočen podle života skutečného manželského páru Joea a Sally Confortových, kteří si otevřeli v 70-tých letech první legální nevěstinec v USA "Mustang Ranch" v Nevadě. (TV JOJ)

(více)

Recenze (43)

larelay 

všechny recenze uživatele

Film urcite nepatri medzi vrcholne momenty Heleninej kariery a Taylorovej tiez, ale cuduj sa svete, mna velmi potesil. Vyvolal emocie, ci uz pozitivne alebo zaporne a dve hodinky ubehli ako voda. Prijemna hudba, prijemna atmosfera a hlavne som sa nenudila. A vzdy mam rada, ked film predci moje ocakavania, takze preco nie... Nemozu byt vsetky snimky oscarove :D ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch milých filmů, v nichž je vlastně všechno - v rámci možnodstí neotřelý, skvěle zahraný i zrežírovaný příběh odehrávající se v netradičním prostředí, barevná retro atmosféra, senzační herci, humor, napětí i romantika. Moc rád jsem zase viděl Joa Pesciho ve velké roli, kterou si očividně užil, a všechna čest patří Helen Mirren, která majitelku bordelu zahrála s neskutečnou grácií a elegancí, a zároveň se postarala o to, aby vztah, který se probudí mezi ní a mladým boxerem byl maximálně věrohodný. Nijak přelomový, ovšem vysokou úroveň mající snímek. Čtyři a půl. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Na snímku som raz narazil náhodne v televízií. Musím sa priznať že som si film hneď nechal pustený, pretože som videl, že Helen Mirren je bordelmama. Mám rád filmy ktoré sú natočené podľa skutočnej udalosti. Svižný a vtipný dej o jednej dáme v rokoch, ktorá vedie svoj bordel ráznou, ale spravodlivou rukou. Do jej života však vstúpi láska, ktorú už ani nečakala. Hlavným ťahúňom filmu je práve Helen, ale aj ostatní herci neboli vôbec zlí. Dávam síce 4 hviezdy, hoci sa mi to celkom páčilo, ale znova to vidieť nemusím a nemám tú potrebu. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dobrý příběh o Ranči lásky a hlavně podle skutečné události s trošku slabším dějem na dvouhodinové drama. Vztah starší Helen se Sergiem mi někoho hodně připomínal... 6/10 = 60% ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Otravná červená knihovna, kde jedinou sledovatelnou věcí byl Joe Pesci hrající tradičně Joe Pesciho. Jinak to je strašná nuda natočená podle klasické šablony, kterou by v Rakousku či Venezuele určitě dokázali zadaptovat do tisícidílné telenovely, nad kterou by následně toužebně vzdychaly všechny staré panny, co podobné repetitivní pitomosti sledují. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Kdesi v dáli, holky v "ráji"... Královna Alžběta řídí bordel a o tom to celé je. Co tady dělal Joe Pesci a Desperado, fakt nevím. Jak by napsal pseudointelktuálni druid, film je kompozičně slabý, nevyvážený, dramatické charaktery postav, nevhodná hudební kulisa a pak něco ve stylu o atmosféře, tady byla určo jiná jak u mě doma. Nebýt těch pár holek, nebylo by to ani na 3/10. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Love Ranch (a.k.a. Hnízdo neřesti) si mě zpočátku získal dobře udělaným trailerem a přítomností mé oblíbenkyně - anglické grácie Hellen Mirren. Avšak po zhlédnutí musí konstatovat, že na mě snímek zapůsobil velmi průměrným dojmem, což je škoda, protože vedle Mirren se i Joe Pesci ujal své role velice dobře. Nějak jsem nedokázal uvěřit vztahu mezi Grace a Armandem - neměli tu potřebnou chemii. Námět nebyl vyloženě špatný, i když milostných trojúhelníků jsem viděl ve filmové podobě nespočet - z tuctovosti to vytáhlo prostředí nevěstince. Film, jenž stojí zejména na hereckých výkonech Mirren a Pesciho, vše ostatní je průměrná záležitost. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Z filmu mám velmi rozporuplné pocity. Po pravdě řečeno jsem očekávala něco úplně jiného. Místo toho jsem sledovala trable jednoho milostného trojúhelníku. Ale abych film jenom nehaněla, tak musím říct, že jedna pozitivní věc tu byla nevšimla jsem si jí pouze já, ale všichni, co film viděli. Mezi Helen Mirren a Sergiem Peris-Menchetou fungovala parádní chemie. Takové jiskření jsem dlouho neviděla. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Námět filmu mě zaujal už dávno. U svých oblíbených hereček, mezi něž nestárnoucí Helen Mirren rovněž patří, totiž sleduju, na čem zrovna pracují. Love Ranch mi tudíž nemohl uniknout. Když se objevila první hodnocení, byla jsem nepříjemně překvapená a měla jsem ještě větší chuť podívat se na to sama a následně si udělat svůj názor. Ano, Helen Mirren má lepší filmy, od jejího manžela, režiséra Hackforda, jsem doposud asi nic neviděla, ale soudě dle reakcí, taky má za sebou lepší kousky. Ovšem přesto mi Love Ranch nepřipadal jako blbý film, který si zaslouží takové odsouzení. Jasně, neviděla jsem příliš velký vývoj v ději, zvraty, ale fungovala tam chemie mezi postavou Helen a Taylor-Comptonem, navíc mě zajímala postava Helen, její majitelka nevěstince. Ano, čekala jsem spíše do hloubky rozebraný problém (ne)legální prostituce než milostný trojúhelník, ale přesto mě film nenudil. Sem tam se objevil bezva vtípek (viz královna), to potěší. Konec byl takový násilný - honem tam nacpat ještě to a to, ale jinak prostě nemůžu říct, že by to byl blbý film. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film mě od začátku upoutal. Nejsem zaujatá vůči Helen Mirren, myslela jsem si, že film bude nudný a nebude mě bavit. Mýlila jsem se! Film mě zaujal už od první scény přes postelovou až konečnou scénu. Velice mě zaujala postelová scéna, obdivuji Helen, že má ještě odvahu i do takových scén a sama jsem z toho byla v šoku ale jen tak dál. Film se mi vážně moc líbil ale konec by mohl dopadnout trochu jinak. =) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Krajcir Hackford /Dabluv advokat, Ray/ natocil hodne priemerny a dost nbudny film o otvoreni nevestinca v akomsi US state. Joe Pesci /Casino/ a Helen Mirren /RED/ odohrali len priemer a prvotne dobre dialogy sa v strede filmu utopili az vo vatovo planom plkani. Exteriery su na urovni, preto sa nekona odpad : 25 % ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Příběh dvou stárnoucích majitelů bordelu, kteří se neštítí téměř ničeho, aby vydělali nějaké prachy. Oba protřelí byznysmeni úspěšně provozují vykřičený dům , jednoho dne se však manželka (Helen Mirren) majitele (Joe Pesci) dozví, že má rakovinu a že už jí moc času nezbývá. Svět pro ni dostane jiný rozměr a děj nabírá obrátek. Joe Pesci jako stárnoucí Italomafián hraje opět skvěle, ale celý film táhne především Helen Mirren, které člověk věří každé gesto, pohyb i větu. Scénář není nijak originální a ani se jím být nesnaží. Tvůrci věděli, že hlavní trumf mají v obsazení a evidentně neudělali nikde zásadnější chybu. Troufám si říct, že Love Ranch je velmi dobrý film...85% ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Skutečné, drsné, boxerské, sprosté, prostituční × ne příliš výrazné. Příběh celkem dobrý, ale trochu temnější, zřejmě je to tím ročním obdobím, prostředím a vztahem manželů. Love Ranch není žádná bomba ani přes Helen Mirren, která výsledek moc nezachránila. Film je to surovější a ne příliš optimistický. ..by mi švihlo bydlet tam s nima.. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"V mým mozku jsi pohlazení, na mou bolest jsi spasení..." ...Divoký španělský býk dobývá srdce anglické lady dobrých časů. Mezi Helen a Sergiem to nádherně jiskřilo = a to já ve filmu moc ráda. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Božská Helen Mirren a velice otravný Joe Pesci, u kterého se není čemu divit, že vyzkoušel každou svou zaměstnantkyni :D Musí přeci vědět, jaké prodává "zboží",ne? :D Ale opět tu platí - chlap může, ale ženská je v tu chvíli okamžitě děvka - a to vážně nesnáším. Nevím, proč najednou v tu chvíli, když zjistí, že žena má něco s někým jiným a on již několik let snad s každou ze svého okolí, tak je to ta nejhorší věc na světě :D To je tak smutný :) Líbilo se mi jak dobové zasazení - skvělé oblečení a "ukázka" slečen :D Jsem ráda, že tam nebyl zbytečně rozvleklý příběh některé ze zaměstnankyň, ale jde tam opravdu jen o Mirren a Pesciho. Je to bláznivé, zamilované, silné a zároveň dá se říct až rodinné, jelikož tak podle mě všechny své slečny postava Grace vnímala - jako svou rodinu, když vlastní neměla na blízku. Řešit posledních pár měsíců svého života a dát každému co mu v životě patří - bojovnost Grace mi byla velice sympatická a Mirren ukázala, že rozhodně do starého železa nepatří - a to se mi na ní moc líbí. Jsem ráda, jak film skončil, jelikož si splnila svůj sen a je v tom sakramentsky dobrá :) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Krásný podhodnocený film! Zajímavý životní příběh, který tvůrci parádně obsadili. Hellen Mirren a joe Pesci jsou naprosto dokonalí! Do toho velmi příjemné překvapení v podobě Sergia Perise-Menchety! A k tomu přicmrndávali Gershon, Ling, Cranston a Manning. Výborná hudba, krásná výprava a spousta vtipu, který se překlene v lehkou depresi. Film, u kterého je podle mě nesmysl, že se neobjevil v kinech, protože se jedná o totální mainstream, který se bude líbit celké škále diváků. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem nevěděla, co si mám o filmu myslet, ale po krátké chvíli jsem se do děje docela dostala.. Souhlasím se všemi, kteří píší, že mezi Helen a Sergiem fungovala obrovská chemie, opravdu to šlo hodně cítit. Ale na druhou stranu si myslím, že to není jen o milostném trojúhelníku (to se vyvrbí spíše až na konci filmu), jelikož Helenin manžel spal snad se všemi prostitutkami, které u nich pracovaly, a ona to nechávala být. V průběhu můžeme vidět rozvíjející se vztah mezi Helen a Sergiem, ze začátku je to milé, nevinné až se postupně dostaneme ke vzrušujícímu napětí. Navíc je to dobře propletené s boxem a jemně také nahlédneme do života prostitutek - dost jsem se nasmála u scény, kdy na jedné straně za plotem stáli pobožní demonstranti, kteří chtěli Love Ranch zrušit, a na druhé straně byly prostitutky z ranče, které mávaly transparenty, kterými říkaly, že chtějí, aby byl sex za peníze legální:-D Konec filmu se možná dal trochu očekávat, ale i přesto nebylo nic jisté, a proto se mi celý film líbil - překvapoval. ()

Reklama

Reklama