Reklama

Reklama

The Blood Beast Terror

  • Velká Británie The Vampire-Beast Craves Blood (více)

Obsahy(1)

Peter Cushing jako detektiv inspektor Quennell vyšetřující venkovský případ záhadných nočních vražd. Všechny mrtvoly mají hlavu rozdrásanou způsobem, který vylučuje, že vrahem by mohl být snad člověk, ovšem žádné dosud známé zvíře nezanechává po sobě podobné stopy ani nevysává všechnu krev svých lidských obětí. Quennellovy indicie vedou k obydlí doktora Mallingera, tajně se zabývajícího genetickými pokusy. V domě žije také doktorova půvabná dcera Clare. (dopitak)

(více)

Recenze (3)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Z tejto doby, som čakal ( hlavne kvôli Cushingovému interestu ) snímok, ktorý zažiari viac. Námet je tuctový, bečkový...monster movie ako vyšitý. Ale jeho podanie viazne. Tu to proste asi nikto nemyslel ambicióznejšie, len ako výplň nejakého kinovečera, alebo sobotňajšej hororovej noci v TV. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Peter Cushing stokrát jinak a pořád stejně. Velmi slabé krimi nekrimi (kde víme od začátku, kdo je vrah), takřka bez atmosféry, na chatrném scénáři a s bídnými efekty. Neohromí kamera ani hudební podtext. Lepší se vyhnout a vybrat z dobové filmotéky jiný titul. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé krimi který se zoufale snaží být hororem ale nejde mu to ani trochu. Je to jak říkal tady kolega krimi kde není žádné napětí už jenom tím že víme kdo je vrah. A navíc vražd je tu pomálu. Cushing v dost ukecané roli zrovna nesvědčí a navíc je tu strašně nevýrazný. Slabota na kterou hodně rychle zapomenu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama