Reklama

Reklama

Smrtící exploze

Trailer

Obsahy(1)

Při stavebních pracích poblíž jedné jeskyně, neopatrný dělník naruší v zemi žílu čistého lithia a svojí nepozorností jí vynese na povrch, kde lithium po kontaktu s vodou začne hořet a pustošit krajinu kolem sebe. Katastrofě se snaží zabránit seizmolog Jake Denning (Kevin Sorbo), který si chtěl i se svojí snoubenkou Karen užít již dlouho zaslouženou dovolenou. (videofil)

(více)

Recenze (29)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je na tom znát Wynorskiho rukopis i když to oficiálně režíroval Stevens takže si tu užijeme aspoň určitou porci trashové zábavy kdy po úvodní mohutné explozi po zbytek filmu hlavní hrdiny nekompromisně pronásledují digitální plameny a tyto ohnivé vlny mají zázračnou schopnost se zjevovat tam kde je zrovna potřeba. Jinak vesměs souhlas s vegetolem. Na víc jak na dvě to není na to tady Sorbo působí až moc znuděně a souhlasím, že Táborský je v dabingu na něj absolutní fail, ale za to už film nemůže.30% ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Jim Wynorski s kemem Stevensonem uklohnili další špicový béčko, tak jak to mají jajich fanošci rádi. Děj je kravina, nějaký bazmek co vybuchu, když se smontuje s vasrůvkou, no větší pitlovinu už sem dlouho neslyšel, ale má to ten neopakovatelný pokleslý šmrnc. Triky nic moc, herci to samé, Herkules Sorbo se moc neupíchl, což se dalo docela čekat, přesto pořád má charizma, tak to s ní jde, hudba recyklace na entou, exteriéry tuctové a ty baby, sakra chlapi, to ste nesehnali nějaký pěkný prsatý kosti, co by předstírali, že mají dva doktoráty? Styděla se! Ale ten dabing, kterýho magora napadlo napasovat Táborskýho na Sorba, když Jura Schwarz tam taky kéruje??? ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Izotop I6 je prevít. Objevuje se v umyvadlech, vyhazuje do vzduchu kadibudky a když jste v dohledu honí vás coby ohnivý had tak dlouho, dokud nezapomenete jaká je to pitomost. No, když už je člověk odsouzen ke shlédnutí tohoto typu levných béček, natáčených podle jalových scénářů a obsazených topornými herci, alespoň se občas zasměje. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nevěděla jsem, že piješ !!" - "Jestli přežijeme, tak začnu !!" ;) Smrtící exploze měla potenciál vyšvihnout se do čela žebříčku nejpovedenějších záležitostí mistra braku Jima Wynorskiho, zvlášť když kdesi na smetišti filmových dějin vyhrabal ultracharismatického, byť již značně zpustlého a odkecaného, Kevina "Herkula" Sorba, protože tohle céčko mě opravdu bavilo, zejména díky množství parádních hlášek, ani chvíli nenudilo a v každém případě neštvalo !! Tradičně zhovadilý příběh plný neskutečných pitomostí motající se kolem Sorbova seizmologa zachraňujícího tisíce nevinných životů patří v rámci režisérovy tvorby k tomu nejzajímavějšímu i nejoriginálnějšímu, dokonce i po trikové stránce z Wynorskiho filmografie ční jako titán, leč odpudivě nezáživný recyklovaný soundtrack a především diletantsky odfláknutá práce kameramana a střihače filmu fatálně podráží nohy.. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Proč už si v dnešní době nedávají střihači pozor na opakované a již použité scény!!!??? V tomto filmu je jich nespočet. Při úniku na motorovém člunu je vidět brázda, vedle jedoucího člunu z kamerou. Asi ve dvacáté páté minutě je vidět ve skle osvětlovací technika. Při "bloudění" v jeskyni chodí několikrát kolem stejného místa...atd. Jinak Kevin Sorbo je v češtině debilně namluvený. ()

Expendable odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu jsem se dostal čirou náhorou. Nebýt nudy a toho, že to zrovna běželo v buse na obrazovkách, tak fakt asi nikdy! Do ted si pamatuji ty ukrutné dialogy, nejdřív jsem si říkal, co to melou v tom rádiu za hovadiny, pak jsem se podíval vejš a tam Sorbo ujíždí před počítačovím plamínkem, no prostě zkáza!!! Na to se fakt nedalo dívat, film postrádá jakékoliv charizma a důmyslnost, i z mála se dá udělat hodně, ale zde to neplatí. At žije Sorbo král Moček. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Totální kravina, která mě ovšem ten den docela sedla. Ale nebýt mého rozpoložení, tak nevím nevím. Jinak klasický produkt z okruhu kolem lidí jako Andrew Stevens, Jim Wynorski nebo Fred Olen Ray. Debilní příběh, rutinní režie, průměrné triky a hudba bratří Wurstových, kterou producent Stevens cpe do skoro každého svého filmu. Kde jsou ty časy, kdy byl Sorbo vycházející hvězda... ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Hodně béčková záležitost. Film držela efektová stránka, která celkem ušla. Více méně jsem se na to koukal, abych viděl, jak se po letech má "Hercules" a viděl jsem, že podle všeho nic moc.. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Iba obyčajný béčkový film, ktorý mal podľa mňa byť určený len do TV a aj tam sa do prite time-mu nedostane ani zďaleka.....medzi */** ()

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Už při pohledu na hvězdné obsazení se nedalo čekat nic dobrého... Film ale nebyl vůbec nudný a to zejména, vlastně v podstatě jen z jediného důvodu - je to až tak hrozné, že se ze zoufalství začnete skvěle bavit! ()

Lachtaan odpad!

všechny recenze uživatele

Nekamenujte mě. Když tenhle film poprvé vyšel na obrazovky Novy, ujížděl jsem na všech možných variantách blížících se konců světa. Fakt, že byl Kevin Sorbo přítomen při většině těchto slátanin, jim jedině ještě ubral na kvalitě. ()

Perth 

všechny recenze uživatele

Kameraman s třesavkou, speciální efekty a laciné přehrávání... jestli to někomu stačí tak enjoy :D . Já ale dávám jen jednu hvězdu a tu za to, že tam hraje Herkules. ()

Murysek odpad!

všechny recenze uživatele

No může být lepší místo k ukrytí před "živým" ohněm, než dřevěná stodola plná slámy? Přesně tohle se stane, když po dlouhé době náhodou zapnu TV a přepínám programy. Najednou se objeví Kevin Sorbo v takovém trháku a já měl po cca 15ti minutách sledování pocit, že musím sám sebe přemáhat, abych si prsty nevrazil do očí a neoběsil se na vlastních střevech. ()

Mustaffa odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jinak hodnotit béčkový film se vším tím co k béčkovým filmům patří... Nesympatičtí herci, šílená zápletka, ještě horší scénář, pocit levnosti atd... Ale je fakt, že se sem tam zasmějete celé té hlouposti a naivnosti, které se na vás valí co minutu. Tento film (ha ha) nedoporučuji ani svému největšímu nepříteli, tedy jestli nejste úchyláci úchylní na béčka. ()

DuMonT 

všechny recenze uživatele

Film z kategórie tých, že keby neexistoval, nikto by si to nevšimol. Hrozný námet, na rok 2009 katastrofálne efekty. ()

Eygam odpad!

všechny recenze uživatele

Videl jsem toho asi 30 sekund a mama mi ve zkratce sdelila, o co v tom jde. A myslim, ze hodnoceni odpad muzu dat s klidnym srdcem. Proc, Kevine, proc... ()

Reklama

Reklama