Reklama

Reklama

Smrtící exploze

Trailer

Obsahy(1)

Při stavebních pracích poblíž jedné jeskyně, neopatrný dělník naruší v zemi žílu čistého lithia a svojí nepozorností jí vynese na povrch, kde lithium po kontaktu s vodou začne hořet a pustošit krajinu kolem sebe. Katastrofě se snaží zabránit seizmolog Jake Denning (Kevin Sorbo), který si chtěl i se svojí snoubenkou Karen užít již dlouho zaslouženou dovolenou. (videofil)

(více)

Recenze (29)

Logout 

všechny recenze uživatele

Na pomezí čistokrevného odpadu a jedné hvězdičky, jako optimista tedy dávám jednu celou hvězdu. Je to opravdu extrémní béčko plné divných efektů (nic mi tam nepřišlo reálné), divných herců (kromě Sorba a Stevense jsem všechny viděl poprvé) , divných dialogů (hlavně technobláboly) a divných recyklovaných záběrů (když někdo utíká jeskyní už popáté stejně vypadajícím místem, fakt nevíte zda bloudí nebo nebylo na víc renderů). Znovu už bych to vidět nechtěl, ale zas občas to byla prča. Kult to nicméně není. ()

cobraSK odpad!

všechny recenze uživatele

Ľudia, čo bláznite?? Ten, kto dal tomuto trashu **** bol asi na drogách. Ani som to nedopozeral do konca, taká bieda to bola. Čo iné sa dalo čakať ak spoja svoje sily dvaja režiséri, ktorí vedia točiť iba filmový trash... ()

LOVE VOLE odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby tenhle film byl označený jako komedie, udělil bych nějakou tu hvězdičku, ale jinak je to ztráta času. Ale než jsem to vypnul, párkrát jsem se dobře zasmál. ()

vom2 odpad!

všechny recenze uživatele

Kouknu a uvidím o jakou katastrofu se jedná a co z toho vyjde, po necelé třičtvrtě hodiny, jsem to musel vypnout, až na některé efekty se to fakt nepovedlo, hlavně opakované scény, odpad ()

vena199204 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento "skvost" jsem kdysi viděl myslím na Nově. Někdy mám takové filmy rád protože jsem tak tragické, až jsou vlastně skvělé. Bohužel u Smrtící exploze jsem se ani nesmál. Takže 0% ()

PORTER44 odpad!

všechny recenze uživatele

To je zase hovadina.K.Sorbo snad v ničem lepším hrát nebude než v takových hovadinách.Vizuálně příšerně umělý a amaterský,herci podali hrozné výkony nedá se na to koukat. ()

Reklama

Reklama