Reklama

Reklama

Smrtící exploze

Trailer

Obsahy(1)

Při stavebních pracích poblíž jedné jeskyně, neopatrný dělník naruší v zemi žílu čistého lithia a svojí nepozorností jí vynese na povrch, kde lithium po kontaktu s vodou začne hořet a pustošit krajinu kolem sebe. Katastrofě se snaží zabránit seizmolog Jake Denning (Kevin Sorbo), který si chtěl i se svojí snoubenkou Karen užít již dlouho zaslouženou dovolenou. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Mustaffa odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jinak hodnotit béčkový film se vším tím co k béčkovým filmům patří... Nesympatičtí herci, šílená zápletka, ještě horší scénář, pocit levnosti atd... Ale je fakt, že se sem tam zasmějete celé té hlouposti a naivnosti, které se na vás valí co minutu. Tento film (ha ha) nedoporučuji ani svému největšímu nepříteli, tedy jestli nejste úchyláci úchylní na béčka. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Proč už si v dnešní době nedávají střihači pozor na opakované a již použité scény!!!??? V tomto filmu je jich nespočet. Při úniku na motorovém člunu je vidět brázda, vedle jedoucího člunu z kamerou. Asi ve dvacáté páté minutě je vidět ve skle osvětlovací technika. Při "bloudění" v jeskyni chodí několikrát kolem stejného místa...atd. Jinak Kevin Sorbo je v češtině debilně namluvený. ()

Reklama

Murysek odpad!

všechny recenze uživatele

No může být lepší místo k ukrytí před "živým" ohněm, než dřevěná stodola plná slámy? Přesně tohle se stane, když po dlouhé době náhodou zapnu TV a přepínám programy. Najednou se objeví Kevin Sorbo v takovém trháku a já měl po cca 15ti minutách sledování pocit, že musím sám sebe přemáhat, abych si prsty nevrazil do očí a neoběsil se na vlastních střevech. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Totální kravina, která mě ovšem ten den docela sedla. Ale nebýt mého rozpoložení, tak nevím nevím. Jinak klasický produkt z okruhu kolem lidí jako Andrew Stevens, Jim Wynorski nebo Fred Olen Ray. Debilní příběh, rutinní režie, průměrné triky a hudba bratří Wurstových, kterou producent Stevens cpe do skoro každého svého filmu. Kde jsou ty časy, kdy byl Sorbo vycházející hvězda... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nevěděla jsem, že piješ !!" - "Jestli přežijeme, tak začnu !!" ;) Smrtící exploze měla potenciál vyšvihnout se do čela žebříčku nejpovedenějších záležitostí mistra braku Jima Wynorskiho, zvlášť když kdesi na smetišti filmových dějin vyhrabal ultracharismatického, byť již značně zpustlého a odkecaného, Kevina "Herkula" Sorba, protože tohle céčko mě opravdu bavilo, zejména díky množství parádních hlášek, ani chvíli nenudilo a v každém případě neštvalo !! Tradičně zhovadilý příběh plný neskutečných pitomostí motající se kolem Sorbova seizmologa zachraňujícího tisíce nevinných životů patří v rámci režisérovy tvorby k tomu nejzajímavějšímu i nejoriginálnějšímu, dokonce i po trikové stránce z Wynorskiho filmografie ční jako titán, leč odpudivě nezáživný recyklovaný soundtrack a především diletantsky odfláknutá práce kameramana a střihače filmu fatálně podráží nohy.. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně "bloudění" v jeskyni míjejí hdinové několikrát stejné místo. (Terva)
  • Při úniku na motorovém člunu je vidět vedle něj brázda patřící člunu, který vezl kameru. (Terva)
  • Přibližně ve 25. minutě je vidět ve skle osvětlovací technika. (Terva)

Reklama

Reklama