Reklama

Reklama

Nora Roberts: Pod nebem Montany

(TV film)
  • Česko Sladká Montana (více)

Obsahy(1)

Jack Mercy byl bohatý chovatel dobytka, který ve své poslední vůli odkázal svůj obrovský ranč v Montaně svým třem dcerám. Problém je v tom, že každá z nich má jinou matku, navzájem se vůbec neznají a otcova závěť skrývá jednu podmínku. Dcery zdědí svou část majetku pouze v případě, že spolu dokážou na ranči celý jeden rok společně žít. Ani jedna z dcer neočekává, že tohle vynucené rodinné shledání bude procházka růžovým sadem. Zároveň však žádná z nich nepředpokládá, že se mezi nimi bude pohybovat sabotér, který je odhodlán udělat vše pro jejich neúspěch. Tři nic netušící sestry se musí vyrovnat i s takovou nástrahou, jinak se můžou s dědictvím nadobro rozloučit! Čeká vás nezapomenutelný rodinný příběh o bohatství, lásce, tajemství a vraždě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, báječně jsem si odpočinul. Ani chvilku jsem se nenudil. Výborný výběr herců. DVD cover : Tři dcery Jacka Mercy'ego (Willa, Tess i Lily) vlastníka obrovského ranče v Montaně, jsou nevlastní sestry. Poprvé se setkávají na pohřbu otce, který každé z nich napsal jednu třetinu velkého majetku. Má to ale jeden háček : dcery budou muset rok bydlet spolu a vést i společně ranč. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Bohatý rančer Jack Mercy splodil počas svojho bujarého života tri dcéry. Každú s inou ženou. Tie sa prvý krát stretnú až ako dospelé na jeho pohrebe. Hrdá kovbojka Willa, hollywoodska blondýna Tess a jemná Lily musia spoločne rok žiť a hospodáriť na rozľahlej farme, inak budú ukrátené o niekoľko miliónové dedičstvo. Príjemný televízny film, jemne thrillerovo ladený, odohrávajúci sa v krásnych prírodných scenériach "Sladkej Montany". ** ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Slušný televizní film z prostředí amerického ranče. V podstatě odlehčené rodinné drama s nenáročnou krimi zápletkou, která nijak zvlášť neruší pohodovou náladu. Lehce napínavý, občas zábavný, se standardními hereckými výkony a nepříliš originálními dialogy, to vše zasazeno nádherné scenérie. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kráľ dobytka konečne chcípne a zanechá za sebou tri mentálne narušené sestry, od pohľadu britké jak moskyty, ktoré mal vždy s inou ženou a zdá sa že aj rasou. No a namiesto toho, aby tým kravám nechal rozdrbať jeho milióny, ako podmienku dedičstva uvedie, že musia spolu celý rok žiť medzi ďalšími kravami, tentokrát sa jedná o dobytok. Vydržia to alebo nevydržia? Napínavé ako country tanec latentných zoofilov, ktorý bol ozdobou tohto montanského zázraku. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

No,docela zklamání,ani nevím proč,ale čekal jsem od toho víc. Ovšem jako oddychovka na nudný páteční večer to stačilo a svůj účel "zabít nudu" to splnilo.. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento romantický western sa mi veľmi tiahol, dráma tam bola slabá, hlavné hrdinky boli nevýrazné a skôr mi to pripomínala menšiu komédiu. Neviem, či sa snažili o menší filmový Dallas, ale bola to nuda. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Příjemná relaxace na nedělní odpoledne. Děj nás zavede na ranč, kde umírá její bohatý chovatel dobytka a odkazuje jí svým třem dcerám. Ale jak to tak bývá, dcery si hned ze začátku vjedou do vlasů a bude trvat hodně dlouhou dobu než se zpřátelí. Budou muset vyšetřit kdo nebo co jim vraždí dobytek po okolních pastvinách za pomoci místního šerifa. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem nečekal a přesně to jsem dostal. Filmy, který zapomenu se zítřejším budíkem. Příběh je celkem zajímavý, ale to je asi to jediné. Pak už jen 1-2 herci, kteří dokáží víc než jen mluvit. Když se mají projevit nějaké city nebo přijde na akci, tak film selhává nejvíc. Nakonec ale nenudí, protože jde o žánrově hodně pestrý film, kde se každou čtvrt hodinu mění téma. ()

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Nenáročný film, připomínající svým stylem daných dohromady několik dílů telenovely, herecké výkony nejsou špatné, ale každý krok je průhledný a jasný už od začátku... Spousty lidí odpočívají tím, že se koukají na jednoduché a nic neříkající seriály, sledují jen přírodu, kytky a tak, mě tohle samo o sobě bez solidního scénáře nic moc neříká a tak nedávám nijak velké hodnocení... ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Zívárna pro nedělní odpoledne na Halmarku, nebo Barrandově. Pohádková strašárna s předem daným námětem, vývojem i vyvrcholením. Každopádně, víme, že na snímcích se dá ocenit i něco jiného, než příběh, tady by to mohla být příroda Skalistých hor, či život baronských cowboyů a cowgirlek. Mrzí mě, že ani v tomhle případě se žádná záběrová paráda nekoná a spousta scén je jen vyčpělá a kamerá nefunguje, tak jak by mohla. Jediný plus je snad jen fakt, že Ashley to v tom koubojským outfitu nekonečně sekne. ()

Janko_Vlyrd 

všechny recenze uživatele

Krásna príroda, ktorá sa tak často vo filmoch neobjavuje. Monata je fakt krásna, k tomu správna dávka romantiky, dej s úplne jednoduchým príbehom a trochou napätia. U mňa jasný nadpriemer 65%. ()

spriteboy 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zvědavý, jakého hodnocení se tento snímek dočká, až ho bude hodnotit o něco více lidí...Zatím je to hodnocení dost nevyrovnané - od odpadu až po 5 hvězdiček. Sám tento film hodnotím velmi kladně - a to nejen kvůli tomu, že Montana je místo, kam bych se chtěl někdy podívat, ale i příběh byl zajmavý - a i když nejde o nic originálního, tak je vyprávěn velmi zajímavě, že film nenudí a splňuje to, co se od takového filmu čeká. V Čechách asi nikdy nemůže mít velký úspěch obyčejný příběh z kovbojského prostředí, ale mě si film na svoji stranu získal... ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Film za moc nestál, tak maximálně za jedno zkouknutí během žehlení. Ale překvapilo mě herecký obsazení! Překvapilo a potěšilo. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Mé další dopoledne s Novou, ale tentokrát podstatně lepší! Myslím, že film splnil přesně to, co se od něj očekává- nenadchne, neurazí... ()

Quendi 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech zcela předvídatelný film, se stokrát ojetým dějem. Přesto se to časem líně zvedá k jakémusi průměru, takže sledování už pak tolik nebolí. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, zvědavec do konce filmu vydrží. I já jsem vydržel, ale občas jsem „přejížděl“. Dívat se na to dalo, sice to nemělo moc tempo, ale zato se mi líbilo prostředí. Od TV filmu se více očekávat nedalo a tak jsem byl na konci vcelku jakž takž spokojen. Až před chvílí jsem zjistil, že to má nějak vícero „dílů“. S díky další odmítám. 201307309239/9338 ()

Reklama

Reklama