Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poetika, slovní humor a brilantní výkony interpretů (zvláště Spejbla a Hurvínka, Máničky a paní Kateřiny) jsou tu umocněny vizuálním vjemem, který přibližuje děj a figury marionet oživlých v rukou loutkovodičů často v překvapivém a působivém detailu. DVD - se záznamem titulu v české a německé verzi - obsahuje také bonus se zajímavými pohledy do zákulisí a fotoalbem jednotlivých dřevěných herců. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Ujmout se toho Juraj Jakubisko vznikla by z toho epická středověká nahatá řezba. Bohatě však postačí tato Hurvínkovská verze za kterou by se nestyděl ani George R. R. Martin. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Divadelní záznam. Příjemný loutkový příběh. Nenadchne ani neurazí. Když jsem byl ještě prťavé děcko, tak byl Hurvínek můj nejoblíbenější večerníček, ale v současnosti už si na něho zavzpomínám, maximálně společně s mými malými neteři. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No bylo to zajímavé neříkám že ne ale že bych to žral to se říct nedá jenže touha vidět je silná třeba mě překvapí dřevák. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Myslím, že divadelné predstavenie Hurvínek a zrcadlo bolo o trochu lepšie. Aj keď aj toto je poctivá bábkohra, ale už z nie tak dobrými kulisami a bez vtipu. 50% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jestli by měl být každý Plzeňák hrdý na svůj kraj stejně jako na zdejší světově uznávané pivo, tak je to definitivně Divadlo Spejbla a Hurvínka. Loutky, které nestárnou a u nichž budu jejich původní dobrodružství sledovat i v důchodu. Trochu prachem zapadlé divadelní záznamy pár opravdu poutavých příběhů naprosto zbožňuju. Je škoda, že o nich nepanuje větší povědomí. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Zatím se mi vždy líbili spíš starší Hurvínci a novější mě nechávali chladným. Ale tenhle se velice povedl. Skoro sedmdesáti minutový příběh uteče jako voda a zanechá příjemný pocit. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Slabý divadelný odvar starej známej večerníčkovskej legendy. Možno naživo v divadle to môže byť ok, ale takto, keď si to človek pozrie po rokoch, je to naozaj už len vykrádanie Hurvínka a tie vtipy už nie sú také trefné ako v minulosti. Navyše až príliš infantilné a bez nápadu. 40 % ()

Reklama

Reklama