Reklama

Reklama

Corruption

  • USA Laser Killer
Trailer

Obsahy(1)

Aby navrátil tvář své o mnoho let mladší snoubence Sue Lloyd, popálenou při nehodě na večírku, neváhá úspěšný chirurg Peter Cushing přinést ve jménu pokroku plastické chirurgie i oběť nejvyšší.
Ve snaze odčinit nehodu, kterou svou žárlivostí způsobil, vynalezne lékař Rowan postup, jímž je možno nahradit lidskou tkáň štěpem transplantovaným z mrtvého těla. Jak se záhy ukáže, metoda má silný vedlejší efekt – takto uzdravená kůže příliš rychle odumírá. Zamilovaný chirurg tehdy sáhne k činu nejzoufalejšímu – rozhodne se použít tkáň živého člověka… (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poměrně dlouhou dobu jde o drama, kdy se lékař pokouší zachránit své budoucí ženě popálený obličej. Komentář obsahuje spoilery. Když dojde k první vraždě, děj se začne rozjíždět. Doktor Rowan si hrůzný čin, kterého byl nucen se dopustit, ospravedlňuje tím, že šlo o prostitutku - kdo by si nevzpomněl na Jacka Rozparovače, jímž byl údajně také lékař, ale jehož pohnutky byly jiné. Jenže zabít nevinnou dívku? Sice se ukáže, že vůbec nevinná není, ale to už se rozjel kolotoč šílenství, jemuž propadá nejen Rowann, ale i jeho přítelkyně Lynn. Ba co víc, ta se stává posedlá vidinou toho, že by opět ztratila tvář, proto je z ní hnací motor nutící jí jít doslova přes mrtvoly. Závěr je exploze smrti, co připomene české snímky Konec agenta W4C nebo Čtyři vraždy stačí, drahoušku, akorát že tady jde legrace stranou. Cushing je v některých scénách (na příklad ve vlaku) doslova démonický, Lloydová naopak svůdně krásná. Povedený kousek pro příznivce starších hororů a sběratelů. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Postarší doktor Sir John Rowan (Peter Cushing) při žárlivé scéně na párty částečně znetvoří obličej své mladší milenky. Sžírán výčitkami se rozhodne sehnat lidskou tkáň od jiné dívky a provést plastickou operaci… Film inspirovaný skoro o deset let starším snímkem Eyes Without a Face nenabízí příliš mnoho zábavy, první napínavá scéna je ve vlaku (skoro po hodině!) a teprve od této chvíle se konečně něco děje, na druhou stranu, samotný konec byl vyhrocený až přespříliš. Závěrečných deset minut bylo naprosto absurdních a mne okamžitě napadl film Mechanický pomeranč, jaké bylo ale moje překvapení, že tento film vznikl o tři roky dříve. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Moc si z toho nepamatuju,ale vím,že to byl pěknej napínák,vrah měl nějakej komlepx,tak vraždil mladý holky,kde se dá. Ve vlaku,na pláži. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Tej mrdnej kurve by som doprial "Total Zážeh"! Cushing je tu Dr. Nemehlo. Musím uznať, že v hrive (a nebol to príčesok) bol "demonic". Porcovanie si odmyslite. Striedma 3jka ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Peter Cushing, jak ho ještě neznáte, jako zamilovaný řezník! Pardon chirurg, ale ve výsledku to vyjde nastejno. Masky a speciální efekty jsou nízkorozpočtové, ale většině snímku to neškodí, konec je však přeci jen, přesně jak tvrdí pepua, překombinovaný příliš. Kromě dvou doktorů jsou ve filmu i tři krásné ženy: Sue Lloyd, její filmová sestra Kate O'Mara, a ze všech nejhezčí (smyslná scéna v posteli!) Wendy Varnals. Kromě londýnských ateliérů se natáčelo na pobřeží v South Downs, East Sussex. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama