Reklama

Reklama

VOD (1)

Soukromý vyšetřovatel tajuplných záhad Donald Strachey se už podruhé vydává na svou misi, a pokud jste s ním někdy dřív měli zkušenosti, je vám zcela jasné, co bude následovat. Je to totiž hrdina moderního střihu, který staví na odiv nejen vycizelované detektivní schopnosti, ale také svoji minoritní sexuální orientaci, na niž je ostatně velmi hrdý. Snímky s ním (tento byl původně natočen pro gay kanál Here!) jsou vskutku nevšední, u nás jen málokdy vídanou podívanou – jsou totiž natáčeny přímo homosexuální komunitou pro homosexuální diváky, a tím pádem akcentují vyjadřovací prostředky a také pohledy, které jinak bývají většinou potlačeny. V hlavní roli této nízkorozpočtové produkce vystupuje uhrančivý Chad Allen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

easaque 

všechny recenze uživatele

docela jsem byl zvědavý, jaký film může vyprodukovat tým složený jen z členů, hlásících se k menšinové sexuální orientaci, jak tu hlásal jeden obsah. Ve výsledku mi však přišel docela normální a byla to úplně tuctová detektivka jen s větším procentem gayů než je zvykem a heteráci se museli cítit divně ;-). Takže dávám jen silnější 2hvězdy [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Gavin87 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že ze začátku celý film na mě působil spíše jako parodie a nadsázka, než jako vážně míněná kriminálka. Neustálé zdůrazňování gay orientace vyšetřovatele Stracheyho mi přípomínala postavu "otevřeného homosexuála Dafida, jediného gaye ze vsi" ze seriálu Malá Velká Británie. Jinak musím ocenit zajímavou zápletku, včetně zajímavého rozuzlení. Chad Allen působil vcelku přesvědčivě. ()

Piggsy odpad!

všechny recenze uživatele

Ať jsem se snažil sebevíc, tento film si nedokázal udržet mou pozornost. Pořád jsem byl myšlenkama někde jinde. Najednou se tam začala řešit nějaká vražda a na scénu nastoupil teplý detektiv, který namísto vyšetřování řešil tak akorát svou sexuální orientaci. No a pak se tam začali objevovat další teplouši, lesby a jiné hříčky přírody. Detektiv se tam doslova mazlil s nějakým jiným chlapem, pak se rozbrečel, chlap ho pohladil po vlasech, dali si pusu a všechno bylo zase fajn. Na závěr došlo dokonce i k vyřešení vraždy, ale to už ani nevím kdo koho proč jak a za kolik, protože už mi bylo všechno jedno. No a celé to skončilo jak jinak než pořádným gay-polibkem ve vaně (ježíš, omlouvám se za spoiler). Vážně nevím, komu bych tento film doporučil. Že by homosexuálům? No nevim, při takové uspávačce by si snad i gay začal samou nudou lakovat nehtíčky. Nakonec tedy nedoporučuji absolutně nikomu! Protože jsem dobrák, zvažuji, že bych dal alespoň jednu hvězdu... jenže ať přemýšlím jak přemyšlím, nenapadá mě, za co by měla být... takže odpad! Otřesný odpad systému! Vážně netuším, co to mělo znamenat. Fuj! ()

gruzdej 

všechny recenze uživatele

Pro nepřipraveného diváka možná trochu moc ostentativně queer, ale jinak to má slušnou atmosféru i zápletku, hlavní hrdina má charisma, které se naštěstí lehce vyhýbá většině klasických "buzních" klišé. ()

Reklama

Reklama