Reklama

Reklama

Bliss má ráda rock a její život v americkém maloměstě kdesi v Texasu stojí za dvě věci. Matka jí nutí do příšerných soutěží krásy, na nichž si načančané slečinky nepřejí nic než světový mír, uhihňaný spolužačky jsou na pěst a brigáda servírky taky není nic moc. Jednou však s kámoškou narazí v sousedním městě na drsný závody na kolečkových bruslích a její život se rozjede na plný obrátky... Film o holce, která na lokální soutěž krásy neváhá přijít s modrým přelivem, natočila slavná Drew Barrymore (Charlieho andílci) a ve filmu si i zahrála jednu ze závodnic. Hlavní postavu Bliss hraje talentovaná nastupující hvězda Ellen Page. Ta se objevila například v trojce X-Men, ale proslavila se především svou rolí ve skvělé komedii Juno, za níž byla dokonce nominovaná na Oscara. Ellen ohromuje filmový svět nejen nepopiratelným hereckým talentem, ale i zvláštní neokázalou krásou, která ji předurčuje k rolím silných sympatických hrdinů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (580)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarený debut od D. Barrymore, kto by to čakal. Humor aj vtípky fungujú a E.Page opäť potvrdzuje, že sa jej darí právom. Viac ako E.Page však na mňa zapôsobila Marcia Gay Harde v úlohe matky, pretože jej úloha bola najvýraznejšia a navyše skvelo zahraná. Veľká škoda, že nedostala väčší priestor. Ďalším prekvapením bolo pre mňa obsadenie J. Lewis, po ktorej sa donedávna akokeby zľahla zem. Príbeh nie je dôležitý, nič čo by sme už nevideli, ale pozeralo sa to príjemne. Kedy mi naskočil úsmev na ksichte neviem, ale ostal mi na tvári až do skončenia titulkov, pretože tu sú aj titulky zábavné. 80%. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Parádní oddychová zábava, která sviští doslova jako na rychlých bruslích. Vyfič je film plný sympatických herců (Ellen Page, Kristen Wiig, rodina...), má pohodovou atmosféru, soundtrack a je navíc velice slušně zrežírovaný. Před Drew Barrymore klobouk dolů - obzvlášť se scénami z trati si poradila na výbornou. Dávám čtyři a kousek hvězdy.__P.S. Taky jste si říkali, kde jste viděli "toho chlápka, co hraje Blissina tátu"? Já ho poznal až na konci - ale poznal, což je hlavní! ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Drew Barrymore až tak veľmi nežeriem, viacmenej mi v celku dostatočne vadí, ale v tomto snímku to tak nebolo... nie celkom. Hodnotenie sa neodrazilo na jej účinkovaní tuna... dievčenský snímok, ktorý má v podstate dostatočne neuspokojil... príjemní herci, prevedenie, pár ozaj podarených scén, slušná atmosféra... no jo no 7/10, avšak môj šalok kakaa to nebol... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Tohle bruslení nejsou žádný taneční, ale kontaktní sport pro holky, který mají koule (nebo si je chtějí nechat narůst)..... Humor sice útočí na ,,nejnižší pudy“, jako je mlácení či vrážení na dráze, ale nejsme ve filmovém klubu. Votravou jsou romantický chvilky patřící spíš do Románu pro ženy. A přestože u mě převládá (asi) pocit spokojenosti, víc jak 3* nedám. Jako by se D.Barrymore totiž stále nemohla rozhodnout, jestli chce natočit komedii, romantiku nebo sportovní film. Možná to není až tak přesně řečeno, ale prostě jako chlapovi mi tam něco chybělo. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem romantik na bruslích. 2.) Mám rád ,,řežbu“ jídlem.. 3.) Chystám se zdrhnout z vesnice do města. PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

ninon 

všechny recenze uživatele

Koho by to napadlo, že se dobrovolně budu dívat na režisérský debut své neoblíbené herečky Drew Barrymore. Zaprvé jsem si nevšimla, že tam bude taky hrát. A zadruhé jsem doufala v trošku toho inteligentního feminismu, což bylo hodně naivní. Tentokráte jsme se proměnu dozvěděli, že v životě mladé ženy neexistuje nic mezi princeznou, jejíž život závisí na její vizáži a drsňačkou libující si v agresivním sportu a chlapáckém chování. Ech. Abych si zase pustila Přízračný život, u toho se člověk necítí jako nula. :-) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • V úvodu ve scéně, kdy Bliss Cavendar (Ellen Page) zalže o svém věku a uvede 22, ve skutečnosti uvádí svůj reálný věk. Později ve scéně, kde Iron Maven (Juliette Lewis) nechává Bliss hádat svůj věk, i ona poté uvede svůj pravý věk 36. (8Dandee)
  • Natáčelo se v Detroitu, v Michiganu a mnoho bruslařek z filmu působí v Detroitském Derby team. (sir-dave)

Související novinky

Juno bruslí a líbá holky

Juno bruslí a líbá holky

18.01.2008

Komedie ze života Juno vesele sbírá nadšené recenze, filmové ceny i miliony dolarů a o její hlavní představitelce, dvacetileté Ellen Page, se čím dál hlasitěji mluví jako o obrovském hereckém talentu… (více)

Reklama

Reklama