Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Donnie Rose (Rossif Sutherland) byl odsouzen do vězení za brutální zbití mladíka, který zůstal postižený na celý život. O devět let později je Donnie venku. Vrací se zpět do stejně násilného a rasistického prostředí, které ho utvářelo. Společenství oběti chce pomstu. Nástrojem spravedlnosti bude Ossie Paris zničující talentovaný boxer, který vyzve Donniu k utkání. George Carvery (Danny Glover) čekal devět let, aby pomstil syna. Když se nakonec setkají tváří v tvář, uvědomí si, že sdílejí podobnou touhu překonat minulost. Jejich soukmenovci však touží po krvi v ringu. O budoucnosti se rozhodne s gongem prvního kola. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Drama, které si o sobě hodně myslí ale nakonec nic nedokáže. Film se snaží být něčím velkým ale ve výsledku se jedná o podprůměrné drama, které si zaslouží maximálně tak večerní vysílání na TV Nova. I když to tak může podle obalu vypadat tak film rozhodně není o boxu a nezachrání to ani závěrečný mdlý a dalo by se říci i trapný zápas. Film má špatné herce a rozhodně zde není jediná scéna hodná zapamatování. A Danny Glover ať se snaží jak chce tak výsledek nemůže zachránit. ()

Tomasso001 

všechny recenze uživatele

Tento film se snaží spíše zpracovat psychologickou stránku týkající se rasistického přístupu mezi lidmi. Je tu až přehnaná snaha v symbolech něco sdělit divákovi a kolikrát na úkor realističnosti. Přesto jsem se u filmu nenudil a v celku působil přirozeně.Box tu nelze brát jako v akčním filmu, protože je zde takovou berličkou jak něco sdělit divákovi ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele

O box v tomto filmu vůbec nejde a na rasovou problematiku taky moc zvědavej nejsem. Celou dobu se film tak trošku zbytečně táhne až k lepšímu konci, kterej vlastně taky nic moc neřekne. A ještě k tomu utahaná hudba (teda tam kde byla). Danny Glover ale odvedl dobrej výkon, asi si myslel že furt hraje ve Smrtonosný zbrani. 38% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Brácha zničil život tehdy nezletilému bráchovi aby se sám vyhnul dvacetiletému vězení.Zkrátka vina zůstala jen na Donniem.Ten dostal "jenom" 10 let.Příběh má asi trošku táhlý děj ale divák má čas pochopit jak moc Donniemu zničil kriminál život..Třeba sex nepoznal jinak než s klukem a na svobodě se propracoval k tomu že s holkou to jde i jinak.Škodolibě jsem kvitovala,že to byla právě žena jeho bratra.Násilí tam bylo vidět taky tak akorát spíš se vše jen slovně popisovalo.U mě dobrý. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Nič som nečakal, a ani ma nič neprekvapilo. môj predpoklad na kvalitnú drámu musí byť aspoň trochu reálny podklad, o ktrorý sa dá oprieť. Toto je slabšie ako bezduché akčné úlety a prázdnejšie ako americké teen komédie. Jednoducho to nemá kvalitný príbeh, ktorý od drámy očakávam. Silný príbeh, dramatický spád, reálnejšie situácie a pod. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama