Reklama

Reklama

Své minulosti neutečete… Matthew McConaughey a Jennifer Garnerová zazáří v romantické komedii o nenapravitelném sukničkáři, kterému se jednoho dne zjeví strýček Wayne, který miluje party a noční život. Spolu s ním však přicházejí duchové bývalých přítelkyň… Fotograf celebrit Connor Mead (Matthew McConaughey) miluje svobodu, zábavu a ženy… přesně v tomto pořadí. Connor moc dobře ví, že svobody je nutné umět si vážit. Užít si a zmizet, to je jeho celoživotní krédo, kterým se také značně liší od svého bratra Paula, jenž vždy slyšel spíše na romantiku a momentálně plánuje svatbu. A právě tato svatba změní Connorovi život. Nejen, že se pokusí, v souladu se svým přesvědčením o škodlivosti monogamie, obřad překazit, ale navíc na oslavě narazí na dívku, které se jako jediné podařilo zlomit Connorovi srdce - na lásku z mládí Jenny (Jennifer Garnerová). Navíc na svatební party potká ducha svého zesnulého strýčka Waynea (Michael Douglas), který byl vždy jeho velkým vzorem ve svádění žen. Toto setkání však není náhodné, strýček mu přináší důležitou zprávu od jeho bývalých přítelkyň a Connorovi se tak možná konečně otevřou oči... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Matthew McConaughey je jako nenapravitelný děvkař dokonalý (stejně jako Michael Douglas v roli jeho strýce-ducha), ale stokrát omletá klišé "miluju náhodný sex / nikdy nevěř v monogamii / hysterická nevěsta" nepřináší vůbec nic nového a nakonec ani nic moc vtipného. Předvídatelný happy-end alias "Zkrocení notorického nevěrníka" by se dal zařadit do jedné z vyšších kategorií trapnosti...Pozdější update - ano, závěr filmu považuju za trapný, ale za ještě trapnější považuju navážení se do jiných uživatelů ve filmových komentářích - že, milý Lesumire? ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Korejská válka skončila v roce 1953, takže nevím co by tam Robert Forster vůbec pohledával. V té době by mu bylo 12. Navíc ve filmu na mě nepůsobil dojmem 76 letého starce. Z čehož vyplývá, že kdyby jeho manželka měla třeba jen o 10 let míň bylo by jí 66 let. Přišlo by mě dost zvrhlé od našeho hrdiny že balí takovou babičku. Ale to jen taková malá odbočka na úvod. Film se svou morální myšlenkou prakticky neliší od ostatních podobných romancí. I tady si divák může být od začátku naprosto jistý napravením hlavního hrdiny. Originalitou na mě působili duchové, ale na druhou stranu film o komediální složku nezavadil, což je u romantické komedie zkrátka problém. ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie na jedno zkouknutí. K pohodovému zážitku přispívá nejvíc sympatické herecké obsazení včetně vedlejších rolí (kouzelný Michael Douglas, Robert Forster, atd.), vtipně napsané dialogy se spoustou hlášek a v neposlední řadě výborný písničkový doprovod (mj. chytlavá "Keep On Loving You" od REO Speedwagon zazní dokonce dvakrát). // Film uveden v létě 2014 v letním kině Bohumín. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Welcome to the Freakshow...Marku, ty zvíře, co to bereš za scénáře? Za Freaky Friday jsem te zbožnovala, za Just like heaven obhajovala před početnou sortou odpůrců, ale za Bejvalky tě nejspíš pošlu leštit boty- polepšení Casanovy skrz jedinou čistou dětskou lásku je klišé samo o sobě, ale dobře tvarovaný Matt a uber-roztomilá Jennifer by to vzájemnou chemií uhráli na přijatelnou remízu. Nicméně- co ten šílený svatební pár- ženich pod pantoflem a hysterická nevěsta? Ty šílené družičky, které vykazovaly znaky nesvéprávnosti? Ty průvodkyně po postelové minulosti ? A další podivné postavičky a ona sci-fi zápletka v čele s Míšou Don Juanem Douglasem? Bizarní, praštěné prvoplánovostí a stupidní- víc, než je v romantické komedii nutné. Proč tedy mířím tak vysoko? Protože já a Jen jsme už od Alias nejlepší kamarádky. 5/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ustlal sis postel a musíš ojet všechno, co ti do ní vleze." Kdyby mně skákaly dívky do postele s takovou pílí jako cynickýmu plniči kondomů spermatem Connorovi Meadovi, tak bych asi taky nepřemýšlel o nějaký životní změně. Jenže já jsem vždycky uměl holku dostat do postele jen vydíráním, soucitem nebo pod hrozbou střelný zbraně, takže jsem šťastně ženatej a sledovat playboyovu proměnu v budoucího nudnýho taťku mi nedělalo úplně dobře. Směr příběhu totiž s přehledem odhalí i pravidelný sledovač venezuelských telenovel, ale každý filmové políčko zachycující penisem myslícího strejdu Waynea stálo za prozkoumání ze všech světovejch stran. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Když jsou spolu na ulici Matthew McConaughey (Connor) a Michael Douglas (Wayne), můžete za nimi vidět obchod s názvem "Fezziwig's Books". Fezziwig je jméno vlastníka obchodu, kde byl Vydřigroš jako učeň v Dickensově "Vánoční koledě", na jejíž motivy tento film vznikl. (HappySmile)

Související novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Reklama

Reklama