Reklama

Reklama

Své minulosti neutečete… Matthew McConaughey a Jennifer Garnerová zazáří v romantické komedii o nenapravitelném sukničkáři, kterému se jednoho dne zjeví strýček Wayne, který miluje party a noční život. Spolu s ním však přicházejí duchové bývalých přítelkyň… Fotograf celebrit Connor Mead (Matthew McConaughey) miluje svobodu, zábavu a ženy… přesně v tomto pořadí. Connor moc dobře ví, že svobody je nutné umět si vážit. Užít si a zmizet, to je jeho celoživotní krédo, kterým se také značně liší od svého bratra Paula, jenž vždy slyšel spíše na romantiku a momentálně plánuje svatbu. A právě tato svatba změní Connorovi život. Nejen, že se pokusí, v souladu se svým přesvědčením o škodlivosti monogamie, obřad překazit, ale navíc na oslavě narazí na dívku, které se jako jediné podařilo zlomit Connorovi srdce - na lásku z mládí Jenny (Jennifer Garnerová). Navíc na svatební party potká ducha svého zesnulého strýčka Waynea (Michael Douglas), který byl vždy jeho velkým vzorem ve svádění žen. Toto setkání však není náhodné, strýček mu přináší důležitou zprávu od jeho bývalých přítelkyň a Connorovi se tak možná konečně otevřou oči... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

freddy 

všechny recenze uživatele

Verzí Vánoční koledy už jsem viděl opravdu mnoho. Ale že někdy uvidím verzi této povídky, která se nebude odehrávat o Vánocích, to jsem vůbec nečekal. A kupodivu se mi tenhle film hodně líbil. Je to asi i tím, že hlavní hrdina má vše po čem toužím i já, ale on, narozdíl ode mne, po tom netouží, on tím žije. Má úspěšnou kariéru, holek má tolik, že se s nima ani nestíhá rozcházet, a celkově žije bezstarostný, a přitom tak úžasný život. Já nic z toho nemám, a tak jsem uvítal, že jsem mohl s hlavním hrdinou strávit necelé dvě hodiny a představovat si, jaké by to bylo, kdybych byl na jeho místě. Zkrátka tady šel z mého pohledu příběh tak trochu stranou a jen jsem se nechal unášet tím fascinujícím životem hlavního hrdiny a příběh jsem vnímal až jako druhotnou, ovšem nikoliv bezvýznamnou záležitost. Kdyby film totiž neměl zajímavý příběh, asi by mě nedokázal tak nadchnout, a tak v celkovém kontextu tuto romantickou komedii vnímám jako úžasný, a troufám si říci i jako nezapomenutelný filmový zážitek. Jsou zkrátka filmy, které se vám vryjí nesmazatelně do paměti, a tohle zřejmě bude jeden z nich. Za ty pocity a za ten zážitek, které ve mně tento film dokázal vyvolat a zanechat, uděluji nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Příběh je klasická romantická komedie střihnutá se sladkým nadpřirozenem, což je blbý až hanba. A ono se v tom i přesto objeví tuna známejch herců, kteří to ale naštěstí ještě dokážou vytáhnout z té žumpy. Nejlepší je na tom určitě moje milovaná Emička, která vlastně vůbec jako Emička nevypadá. Ona ve skutečnosti v tom filmu vůbec nevypadá jako hezká holka. No, ale i tak se to přežít dá. Samotný film o sobě nic nenabídne. Legrace jsem si moc neužil, ale mělo to takovou tu tradiční kostru, která na zkouknutí při nedělním povalování u gauče docela ujde. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Lepšího herci se pro tuto romantickou komedie opravdu vybrat nemohli. Matthew McConaghey (doufám, že se naučím jeho jméno vyslovovat, aniž bych si u toho zlomila jazyk) se sem hodil jako zadek na hrnec. Prostě to byla role dělaná přimo pro něj. Mezi ním a Jennifer Garner to krásně jiskřilo. Nápad s duchařinou byl dobrý a osvěžující. Samozřejmě, že je od začátku jasné, kam se to celé ubírá. To vůbec nevadí a ani to není žádná vada na kráse. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Waters nesklamal. Síce už nenatáča s takou ľahkosťou a prirodzenosťou ako v prípade freaky friday a mean girls, ale aj tak sa jedná o jeden síce ničím neobyčajný, ale veľmi príjemný filmík. Čo musím na začiatok pochváliť je, že mi herec McConaughey vôbec nevadil. Toho herca úprimne nemám rád, ale tu som ho akceptoval ako základný prvok filmu a kupodivu ma nesral. Garnerová neskutočná, po dlhej dobe úloha, ktorá jej perfektné sadla. Čo sa týka ostatných tak tý sú buď až príliš v pozadí, alebo až príliš zbytočný. Celá zápletka postavená na duchmi prítomnosti, minulosti a budúcnosti, trocha pripomínajú Dickensonovu vianočnú koledu, ale keď to zamotáme a znova rozmotáme, a sadneme si s polovičkou k takémuto filmu, jednoducho nemôžeme nič pokaziť. Plus ma film naozaj nenudil a krásne som sa pri ňom bavil, preto dám trocha nezaslúžené 4* ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nápad zpracovat Dickensovu Vánoční koledu jako napravení promiskuitního sobce nebyl sám o sobě vůbec špatný, dokonce i některé momenty fungovaly tak jak měly, jenže tomu všemu těžce dával na frak děsivý McConaughey, zástup vedlejších figurek potácejících se často na hranici parodie, a dlouhá řada nezvládnutých scén, bezradných a často bolestivě selhávajících nejen v pointách. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Film bol natočený prevažne v Ipswich v Massachusetts. (Greenpeacak)

Související novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Reklama

Reklama