Reklama

Reklama

Tajemství domu Usherů

(TV film)
  • USA House of Usher

Obsahy(1)

Mnoho jich přijelo, ale jen někteří přežili.
Sexy horror na motivy povídky E. A. Poe Mladý Victor přijíždí navštívit svého dávného přítele Rodericka Ushera, do jeho rodinného sídla. Victor má z domu podivné pocity a časem odhaluje děsivé tajemství, které drží celý rod Usherů naživu. Rázem se ocitá ve smrtelném nebezpečí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Slimakovec odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní megasračka. Herecký výkony někde hluboko pod měřitelnou hranicí a korunu tomu nasadil hned první WTF moment, kterej přišel poměrně brzo, někdy kolem 8. minuty, kdy se na sebe jen tak z ničeho nic vrhli 2 hošani a u objímání to nezustalo. Vydržel jsem to s přeskakováním scén až do 30. minuty "filmu", pak jsem DVDčko vzal a vyhodil. A pro jistotu jsem do mechaniky vložil čistící cd a spustil, protože tohle muselo bejt moc i pro tu čočku v mechanice. Jo, mohl mi bejt varováním obal levnýho DVDčka z novin, ale na obaly jsem se nikdy moc nekoukal. Od teď budu. ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

S odpady šetřím, jelikož se vždy pokouším na filmu najít alespoň jednu hvězdičku, když už ne pět. Tenhle film je ovšem naprostý otřes. Nehodnotím, pro jakou cílovou skupinu je určen, to není podstatné. Důležité je, že v něm není ke koukání nic. Děsivé tajemství - pcha! Poe se obrací v hrobě! Žádná atmosféra, žádné proudy krve, žádný sex, prostě vyhozené peníze...nu, na další své podobné filmy (Bratrsvo a spol) mě David DeCoteau už nenachytá. ()

Reklama

Hejsa odpad!

všechny recenze uživatele

Oj, to byl zase po dlouhé době majstrštyk..... tak si povězme ,co na tomhle filmu bylo špatně....vydržte..... už vím.....byl to neskutečnej amatérskej brak!!!! Jak tohle může někdo natočit v roce 2008 , obvzláště s tím mega hororo-oldchoolovým hudebním doprovedem mi hlava nebere.... celá ta gay kulisa působí taky komicky... jediný, co chápu je jakýsi pokus o avantgardu, navíc jsem skutečně nepřišel :) ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Dívat se na to dalo, brouzdal jsem u toho internetem. Protože přímý kontakt jen s filmem by mě asi zabil:-) A ty homo scény... no moc jich tam není, ale na můj vkus jich tam je požehnaně. Pokud chcete vidět nevídané, tak se podívejte, jelikož tohle se opravdu jen tak nevidí:-D A změnil bych zaškatulkování filmu na gay-erotický/romantický/horor. PS: Protože žánr "horor" je velmi zavádějící, je to horor asi jako tříkolka je auto.. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Film je celkově hodně dobrý, bohužel je ale docela špatně natočený a scénář by napsalo líp i malé dítě. Každopádně mě se film opravdu líbil. Herecké výkony nebyly nijak hrozné a příběh byl vynikající. Opravdu mě ale moc mrzí ten příšerný scénář, mohl to být opravdu dobrý film, kterému bych moc ráda dala třeba i pět hvězdiček, ale bohužel, pokud je příšerný scénář, film, herci ani nic jiného už to nedokážou zachránit. Je to velká škoda, hlavní hrdinové jsou mi velmi sympatičtí a fakt, že jsou gayové, dělá film ještě lepším. Každopádně to není tak hrozný film, aby si zasloužil pouze 15% a já si ho s radostí, i když s přivřenýma ušima, pustím klidně znovu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy "Zánik domu Usherů" Edgara Allana Poa. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama