Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Katastrofický film, zabývající se historií hledání dítěte jeho usouzenými rodiči, v době, kdy se k Zemi přibližuje asteroid. Ten vyvolává sérii katastrofických tragédií. Postupně se začínají ztrácet lidé. Nikdo neví, kam se poděli. Věřící lidé na této planetě mají brány do nebes otevřeny. (LIVINGDEAD)

Recenze (12)

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad zahltený náboženskými drístami, popretkávaný ostatnými dialógmi na úrovni fetusu. Asylum asi potrebovalo zasponzorovať projekt a tak pripravili religióznu agitku, pri ktorej budú mať fanatický posluhovači cirkvi tendenciu onanovať ( aj keď je to pre nich hriech ). Po formálnej stránke ide o klasický Asylum, čiže humus. P.S. Vykradol warnerácky SAN ANDREAS ( 2015 ) väčšiu časť rodinného motívu ( rozvedený rodičia, traumatizovaný smrťou svojho dieťaťa, hľadajú svoju pri katastrofe stratenú dcéru ) s tejto asylumáckej APOKALYPSY? ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pro začátek: Jsem velký milovník katastrofických filmů, ať už jsou to vysokorozpočtové klasiky (Armageddon, Den poté, 2012 aj.), ale i všech těch televizních, které se zde potácejí hluboko v černých číslech (Tornádo nad new yorkem, Atomové tornádo, Přílivová vlna atd.) Tu jsem náhodou šel okolo stánku a viděl jsem tam DVD s filmem Apokalypsa. Na obalu byl obrázek města na které dopadá nějaký meteorit a pdtitul "KATASTROFICKÝ VELKOFILM". Nuže, řekl jsem si že je na čase opět shlédnout další z mých oblíbených béčkových slátanin, a tak jsem odevzdal 50 Kč a běžel domů. Tam jsem si tenhle zázrak pustil, a to co mě čekalo bylo něco neskutečného. Stupidní postavy, kterým bez výjimky přejete smrt, protože vás prostě serou. Efekty (to jest cca 15 vteřin z filmu) které bych spatlal i já na svém notebooku. Naprosto odpudivé dialogy ve kterých se neustále omílá to samé, to znamená "věř v Boha" "zamysli se nad svým vztahem k Bohu", "musíš věřit" a tak dále. A tyhle hovadiny do vás hustí po celou dobu stopáže. Nemám nic proti víře jako takové, ale tohle by dokázalo snad nasrat i papeže. A k tomu jako bonus několik neskutečně debilních scén typu že blesk udeří v uzavřeném (!!!) kostele do kříže, který se zlomí, a spadne na jednu z hrdinek která následně zdechne. Potom jakési vypařování lidí (Bůh si bere dobré lidi k sobě) a pak scéna s tornádem (pusťte si to, nebudu vás okrádat o překvapení). A toho je víc a víc. U spousty předchozích kravin od věhlasného studia Asylum jsem se upřímně smál té debilitě, ale tady to prostě nejde. Co je moc, to je moc. /viděno na DVD: 0% a odpad!/ ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Děsný odpad !!! Padající meteority 3 sekundy, tsunami 2 sekundy a to je vše co v tomto filmu uvidíte. Jinak to je fanaticko - náboženský film o tom, že když se budete modlit a věříte v boha, tak jste ten dobrý a přežijete. Protože bůh si Vás před katastrofou vezme do nebíčka. Pokud v boha neveříte, máte smůlu, umřete. Vyloženě odporný Jehovistický film. V každé větě je bůh, bože, můj bože, božínku..... Po shlédnutí tohoto filmu, se mi chtělo zařvat z plných plic : "Satane, můj pane", "Ať žije SATAN" !!! ()

TylerD. odpad!

všechny recenze uživatele

To si teda pánbíčkáři zaplatili to správné studio na svoje píárko. WTF dialogy, díky kterým jsem to chtěl vypnout už po dvou a půl minutě, to je asi rekord. Nicméně vydržel jsem dalších 30, než jsem pochopil, že do téhle sračky ještě navíc vstoupí náboženská propaganda. Takža k odpadu už nic nechybí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

I když my Asylum nevadí, a jejich filmy dokonce vyhledávám, tak uznávám že tohle se jim opravdu nepovedlo, nevím co tvůrci dělaly ale keci o bohu byly neuvěřitelně úděsný a trhaly mi uši(asi tak stejně jako věřící ve filmu End of the line). Tohle se Asylumu silně nepovedlo a tentokrát to nezachrání(bohužel) ani sympaťák Rhett Giles, který se tu ani moc nepředvede. Ocenil bych asi dokonce více špatných efektů a méně keců o bohu. ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama