Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pevně se připoutejte, protože vás skupina agentů s nadpřirozenými schopnostmi vezme na napínavý a vzrušující výlet. Dobrodružství začíná ve chvíli, kdy Cassie (Dakota FanningVálka světů), která vidí do budoucnosti, přesvědčuje Nicka (Chris EvansFantastická čtyřka) s telekinetickými schopnostmi, aby jí pomohl ukořistit kufřík s tajemstvím za miliardy dolarů. Aby předstihli vládní agenty, musí do akce zasvětit i Alyssu (Camilla Belle10 000 př. n.l.), která dokáže ovládat cizí myšlenky. Právě ona může být jejich spásou – nebo prokletím. Ve vedlejší roli dokonale strhujícího filmu Push se objevuje na Cenu Akademie® nominovaný Djimon Hounsou (Krvavý diamant). (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Rob Robinson

Rob Robinson (hodnocení, recenze)

čtyři hvězdy...
v půlce jsem myslel že to skončí jako blábol, ale pak si scénárista dal panáka (moudří vědí) a zachránil to druhou půlkou
 
heroes jsem neviděl, předsudky netrpím, zato si potrpím na Dakotu (střízlivou i opilou), tak mi promiňte případnou subjektivitu :-)

Pajaindian

Pajaindian (hodnocení, recenze)

Já jsem též přesvědčený, že to bylo fain! :-) Ale nevím, jestli tam bylo řečeno vše... podle mě si nechali otevřená zadní vrátka a brzy plánují pokračování. A musím se přiznat, že se mi taky zamlouvalo, že to nebylo až tak mainstramové...

daFrog

daFrog (hodnocení, recenze)

Příjemná podívaná, která je možná na první pohled trochu podobná X-Menům a spol., ale na rozdíl od nich není tak mainstreamová a tudíž prvoplánově akční. Díky tomu se dostává do popředí velice dobře napsaná příběhová linka, pro kterou jsou bitky a akční scény jen potřebným kořením. McGuigan určitě nezklamal a herci jsou také solidní (zejména psycho-lolitka Dakota). Celkově řečeno, slušný kus filmařiny, který zejména skalní sci-fi fans hodně potěší.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

jsem zjistil, že tady Dakotu nedabuje Terezie Taberyová, jako obvykle, to je škoda.Ale Dakota je v tomhle filmu nenapodobitelná. Hlavně na začátku filmu, když se představuje Nickovi.

NateLogan

NateLogan (hodnocení, recenze)

Tedy, takhle zpackaný český dabing jsem už dlouho neviděl. Hodně dlouho...

Matrix44

Matrix44 (hodnocení, recenze)

lepsi priemer. Nic co by oslnilo, alebo prekvapilo. U mna osobne, slabsie ako Jumper. Ale je to film co som si urcite chcel pozriet, a zas na druhu stranu, nie viac ako raz :)

MaRmARk0

MaRmARk0 (hodnocení, recenze)

Pozeral som to na dva krat, takze som z toho nemal az taky zazitok. Povedal by som, ze ten film ma dobru ideu, ktora ale nebola velmi dobre zvladnuta. Takyto napad by sa dal sfilmovat daleko lepsie. Velmi sa mi pacila hudba a umelecky ponata kamera. Efekty mohli byt lepsie, ale dalo sa to vydrzat. Zapletka jednoducha, ale tiez sa to dalo prezit. :) Asi si ten film uz nepozriem, napriek tomu davam 3,5 hviezdicky hlavne kvoli tej kamere, hudbe. :) Inak fakt je to vykradnuty a prekrizeny X-Men a Jumper :)

ala.alenka

ala.alenka (hodnocení, recenze)

chtěla bych si postěžovat :D:D:D...... když jsem to viděla v originále řekla jsem si zase super film s dakotou ale poté když už to je nadabované česky její hlas je tak příšerný ..... tu holku co to dabuje by neměli pouštět k dabování i jak jsou zoufalé manželky tak mi to k té julii nesedí .....takže nevím jak pro vás ale pro mě jedině originál vítězí

BathoryMan

BathoryMan (hodnocení, recenze)

gen.Zhukov:Presne...po pozretí filmu som rýchlo zapátral v jej profile a zistil som asi to isté čo ty!!!!

BathoryMan

BathoryMan (hodnocení, recenze)

Viac než Dakota ma pritahovala Camille Belle...mala taký neskutočne krásny a jebavý pohlad!

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

teď je na 2.místě v severoamerických videopůjčovnách, jako novinka, kdyby to byl propadák, tak by takhle vysoko nikdy nestartoval.V kinech vydělal zatím přes 45 miliónů dolarů, je to ale ůdaj k 3.květnu. Teď už by to mohlo být těch 50 melounů. Stál 38 miliónů.

Hookins86

Hookins86 (hodnocení, recenze)

Co jsem si říkal před tím než jsem si to pustil, bylo, že to bude něco jako Xmeni. Jo mutanti tam byly, ale vůbec nebylo využito nápadu, kterej mohl být ve vzoru X. Ale asi to dostal špatnej rejža a ten se snad vůbec nesnažil z toho dostat maximum ba naopak, dostal z toho totální minimum...

jose@

jose@ (hodnocení, recenze)

téma super ale nebolo to dobre natočené chýbaly tomu filmu gule D

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Divný film!! Zkoukla jsem ho, ale nemám z něho skoro nic, prostě zvláštní ....

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

No a generále? Tvůj repetitiv jde vidět nejen tady, ale na většině diskuzí, kam jsi vlezl...
Drž se radši získaného komentování - tam totiž, pokud budeš někoho zajímat, to poznáš. V diskuzích si se už vyčerpal.

Weirdman

Weirdman (hodnocení, recenze)

dvd je nikde... ako napriklad dvd babylon a.d. ... oba tieto filmy skoncia o nejaky (asi dlhy) cas ako direct-to-novinovy-stanok...

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

no tak, kde je dvd, na co čekají....nemám čas, potřebuju rozšířit svojí Dakota Fanning sbírku.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Tento film JE špatný - na znalosti Heroes/4400 nehledě! __ Pouze je, pro ty co seriál Heroes znají, navíc totálně zbytečný a když už, tak potenciálem absolutně nevyužitý.

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

Mne by sa Push nepacil, ani keby som nemal napozeranych Heroes, takze v tomto to urcite nie je :-)

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

všiml jsem si, že tenhle film se nelíbí těm, co koukali na Heroes a naopak. Já naštěstí na ten seriál nekoukal, takže tím zatížený nejsem. Vlastne ani nevím, proč ho dávají do souvislostí s tím seriálem. Vždyť režisér netvrdil, že točí Heroes movie.

Ichabod

Ichabod (hodnocení, recenze)

Někdo čekal, že Heroes-like téma teď frčí a snadno si namastí kapsu. Tak minimálně v ČR mají velkou smůlu :-)

Jak by řek. Barney... "Next!!!" :-)))

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Špatného?
Příšerně laciné, bezobsažné, vágní sci-fi s nudnou zápletkou a partou nevyužitých herců, protože není moc na co si hrát. Myšlenkově ploché, prakticky bez akce, potenciálně nevyužité.
-- to ti tohle nestačí? --
Chodí se po lokacích v mnoha filmech, ale tady to chození nespojuje nic zajímavého. Akce by klidně nemusela být žádná (křiklouni jsou otřesní), kdyby měl film něco jiného (vlastního + propracovaného), čím zaujmout.. Jenže takhle nezaujme nakonec ani tou skromnou akcí, kterou (ve větší míře) mohl maskovat svoji plochost. No, a Sylar: než se v Heroes projeví, proběhne seriálem tolik myšlenek, že by to vydalo na pořádnou debatu (od druhé sezony však nesleduji - devalvovalo to na pořádnou hovadinu). Pokud ovšem nástřel první sezony Heroes znáš.. Co podnětnějšího/zajímavějšího/zábavnějšího proběhne v Push? Prdel.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Camilla má na kvalitu filmu zanedbatelný význam, jtmch.. Navíc žužleš nesmyslně dlouhý text o výsledných 4* a máš tam (nepochopitelně) 5*. Jsi mimo. Nedohyp 0.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Tak dle pár konkrétních ohlasů = tento film docení pouze skupina neznalých dívek a mimózní generál Žukov...

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

já se na to tak těšil, ale když čtu ty názory, tak už ani nemám chuť....přitom obsazení, lokace a námět ůplně vybízely k akční jízdě....škoda, že to nedělal nějaký renomovaný režisér.I Sylvester Stallone při minimálním rozpočtu by z toho vydoloval zřejmě něco zajímavějšího.

petero

petero (hodnocení, recenze)

JoKKeR: S touto požiadavkou sa prosím obráťte na: Úvodná stránka/Diskusia/Pracovní diskuze: Postrádam zde...

JoKKeR

JoKKeR (hodnocení, recenze)

Nevím jestli už to sem někdo psal ale v hercích chybý jmeno Cliff Curtis který tam hraje jednu z větších rolích:-)bylo by od věci to tam dopsat díkec:-)

UN

UN (hodnocení, recenze)

neviem cim to obhajis ten fim je 3/4 fakt nuda ku konci sa nieco zacne diat , celkom dobry napad ale zle to polepili dokopy podla mna

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

DVD kvalita je už pár dnů - taky od vydání snímek sletěl z 60 kinoripaři + fake hodnocením vypěstované červené (opravdu nechápu díky čemu, když kinorip verze musí zabíjet i to jediné hezké tj. barevné vizuály; fake bylo tedy asi víc, protože k těm 4* a víc* chybějí zdůvodňující komentáře..) do současné modré a ta ještě hodně půjde dolů - a české titulky jsou nehozené pár minut, takže s chutí do ... však já vás varoval! :-))

epicride

epicride (hodnocení, recenze)

chci zpátky svých 111 minut života. Film, který je totálně o ničem... nemá cenu nic psát, snad jen odkážu na komentář uživatele Renton, který to vystihl na výbornou. Jediné, co se mi na filmu líbilo, byla hudba která byla pěkně vybrána, řekl bych autenticky, ale přesto dávám jen 1 hvězdičku za Dakotu a Chrise.

Související novinky

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Režisér Sherlocka cestuje časem

Režisér Sherlocka cestuje časem

15.08.2010

Paul McGuigan (foto) svými prvními filmy (u nás známe hlavně Nabít a zabít) sice zaujal, ale velkou díru do světa neudělal. Push vyloženě zklamalo. Za zářivý comeback však můžeme považovat režii dvou… (více)

Filmové kočky: Nová generace

Filmové kočky: Nová generace

27.01.2009

Jen předevčírem jsme psali o možné trojce Charlieho andílků, ve které by Drew, Cameron a Lucy dostaly mladší posilu. Už se i ví, kdo by to měl být – o filmovou kariéru se pokoušející Rihanna. A to… (více)

Bourne potkává X-Men

Bourne potkává X-Men

16.06.2008

Tak by se dal zjednodušeně popsat sci-fi thriller Push, který právě natáčí Paul McGuigan (Nabít a zabít). Odehrává se v tajném světě psychické špionáže. Chris Evans hraje mladíka Nicka, jehož otec… (více)

Reklama

Reklama