Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pevně se připoutejte, protože vás skupina agentů s nadpřirozenými schopnostmi vezme na napínavý a vzrušující výlet. Dobrodružství začíná ve chvíli, kdy Cassie (Dakota FanningVálka světů), která vidí do budoucnosti, přesvědčuje Nicka (Chris EvansFantastická čtyřka) s telekinetickými schopnostmi, aby jí pomohl ukořistit kufřík s tajemstvím za miliardy dolarů. Aby předstihli vládní agenty, musí do akce zasvětit i Alyssu (Camilla Belle10 000 př. n.l.), která dokáže ovládat cizí myšlenky. Právě ona může být jejich spásou – nebo prokletím. Ve vedlejší roli dokonale strhujícího filmu Push se objevuje na Cenu Akademie® nominovaný Djimon Hounsou (Krvavý diamant). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (442)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, je to tu samá kritika, ale mě nápad s měniči, viděči, hýbači, nutiči, mazači a kdo ví kým vším ještě chytil od první chvíle a nepustil, tohle je přesně můj šálek kávy. K tomu Dakota, na kterou nedám dopustit ( a tady mě dostala její scéna alá ožralá třináctka je v lihu kvůli tomu, že zrovna pracuje, tak jí nerušte :-) ) a hlavně nutiči byli dle mého využiti parádně a ostatní alespoň hodně dobře. Nebýt nášupu nelogičností v druhé půlce, dám bez váhání za čtyři, takhle je to jen hodně podařená a svižná jízda pro lidi, kterým se to stejně jako mě líbí tolik, že jsou ochotni při sledování ubrat na přemýšlení a rýpání do děje a jen si to užívat. Pro mě je to pecka a dvojku bych si dala sakra líbit. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dívatelná oddechovka s dobrou klipovou kamerou nepřekračující hranici nesnesitelného střihu. Filmy s mutanty se zejména po úspěchu X-menů vyrojily jak podrážděné vosy. Většina z nich nejsou žádná veledíla, Push nevyjímaje. O výpujčkách a vykrádačkách filmů a seriálů snad ani netřeba psát, ostatně všechny se vykrádají navzájem a všechno už bylo řečeno v comicsech ( a vesměs lépe). Někdo hledá někoho, další někdo ho také hledá, a další a další a postavy se scházejí a nedůvěřují si. Čichači, řvouni, viděčky ( strašné slovo!), krváci... Mutanti s nepřekvapujícími schopnostmi se navzájem perou o jeden kufřík s drogou. K tomu hraje dobře vybraná hudba a jako kulisa jsou zvoleny futuristické mrakodrapy, na které je radost pohledět. Nejen díky dabingu mi Dakota připomínala Evannu Lynchovou ( Lenka Láskorádová), která by to možná zahrála i lépe. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Tušil jsem, že tento film mě zřejmě nikterak nenadchne, protože jakmile jsou někde v hlavní roli lidé se zvláštními schopnostmi a k tomu velké množství akce, tak to většinou z mého pohledu nedopadá dobře. Jistě, jsou i výjimky, jako například Jumper, Škola superhrdinů či Hancock, ale tam to ve všech případech bylo trochu vylepšené mými oblíbenými žánry a herci, zde bohužel zůstává jen ta akce a honičky mezi několika znepřátelenými skupinkami lidí s nadpřirozenými schopnostmi, a to mě nemělo ani šanci nijak více zaujmout, protože té akce zde na můj vkus bylo opravdu hodně. A i když něco ve mně doufalo, že přece jen by film mohl získat mou maximální pozornost, tak jsem se ničeho takového nedočkal. Ovšem neříkám, že to je špatný film, nějaké zajímavé myšlenky a scény tam přece jen byly, ale těch zvratů tam na můj vkus přece jen bylo trochu mnoho a ke konci už jsem měl problém orientovat se v tom, co se tam vlastně děje, už to prostě bylo nad mé chápání. Takže jako film je to docela obstojný průměr, na který se dá v klidu podívat, ale nějak extra odvařený jsem z něj rozhodně nebyl, to bych asi musel mít tento žánr více v lásce. Herecké výkony vcelku solidní, herečky v hlavních rolích byly velmi atraktivní, a když už kvůli ničemu jinému, tak kvůli těm herečkám stálo za to se na film podívat. Jako ideální hodnocení adekvátní mým výsledným pocitům z filmu tedy vnímám tři hvězdy, které také v tomto případě uděluji. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Už to tak býva, že keď nie je nápad, skopíruje sa niekoľko iných a šupne sa to na papier a scenár je hotový. Paul McGuigan natočil pár nenápadných ale podarených snímkov ale tentoraz sa pokúsil o trochu (režijne) náročnejšiu porciu. Natočil sci-fi, ktorá je na prvý pohľad celkom zaujímavá a nápaditá, ale režijne absolútne nezvládnutá a pre diváka neznesiteľne nudná. Rozohráva príbeh o ľuďoch, ktorí majú nadľudské schopnosti a iní sa ich pokúšajú chytiť. Z takejto témy by sa dala natočiť slušná akčná jazda ale tu je akčných scén pomenej a vo väčšine prípadov sú ťažko nezvládnuté, trápne a nudné. Nakoniec teda zostala dvojhodinová rádoby cool "akcia", ktorá nemá šancu zaujať diváka, očakávajúceho zábavný snímok ani intelektuála, ktorý chce pri filme premýšľať. A Dakota Fanning už tiež nieje rozkošná a mladá, ale tuctová puberťáčka. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Paul McGuigan natočil pár nenápadných ale povedených snímků a tentokrát se pokusil o trochu (režijně) náročnější podívanou. Natočil sci-fi, která je na první pohled docela zajímavá a nápaditá ale režijně absolutně nezvládnutá a pro diváka nesnesitelně nudná. Rozehrává podívanou o lidech, kteří mají nadlidské schopnosti a jiní se je pokoušejí chytit. Z takového tématu by se dala natočit slušná akční jízda ale zde je akčních scén pomálu a ve většině případu jsou těžce nezvládnuté, trapné a nudné. Nakonec tedy zbyla dvouhodinová rádoby cool podívaná, která nemá šanci zaujmout diváka očekávají zábavný snímek ani intelektuála, který chce u filmu přemýšlet. Jediné co mě na filmu zaujalo byla povedná hudba a první dospělý výkon Dakoty Fanning. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Růžové melíry, které měla Cassie ve vlasech, byly nápadem její představitelky Dakoty Fanning. (zajda404)
  • Oblečení a vzhled své postavy si Dakota Fanning určila sama. Některé oblečení, které ve filmu oblékla, bylo dokonce její vlastní. (ArsenalEagle)

Související novinky

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Režisér Sherlocka cestuje časem

Režisér Sherlocka cestuje časem

15.08.2010

Paul McGuigan (foto) svými prvními filmy (u nás známe hlavně Nabít a zabít) sice zaujal, ale velkou díru do světa neudělal. Push vyloženě zklamalo. Za zářivý comeback však můžeme považovat režii dvou… (více)

Filmové kočky: Nová generace

Filmové kočky: Nová generace

27.01.2009

Jen předevčírem jsme psali o možné trojce Charlieho andílků, ve které by Drew, Cameron a Lucy dostaly mladší posilu. Už se i ví, kdo by to měl být – o filmovou kariéru se pokoušející Rihanna. A to… (více)

Bourne potkává X-Men

Bourne potkává X-Men

16.06.2008

Tak by se dal zjednodušeně popsat sci-fi thriller Push, který právě natáčí Paul McGuigan (Nabít a zabít). Odehrává se v tajném světě psychické špionáže. Chris Evans hraje mladíka Nicka, jehož otec… (více)

Reklama

Reklama