Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest příběhů, šest známých herců a celebrit, šest tváří současné Ameriky, to nabízí pozoruhodný minicyklus půltuctu krátkých filmů. V prvním segmentu pojmenovaném Street of Pain se setkáte s populárním komikem Stevem Carellem v úloze muže, který se po letech hodlá pomstít za nehodu, jež se mu v dětství stala při hraní dodgeballu. V druhém pak s Alisen Downovou, jež se po nezdařeném pokusu o sebevraždu snaží ve filmové mikropovídce The Little Things nalézt nový smysl života. V části třetí jménem LA Knights přináleží prim nejznámější blondýnce současnosti Paris Hiltonové, která zde dost příznačně hraje bohatou dědičku, jež jednoho dne přijde o všechno poté, co je vykraden její účet v bance. Paul Walker a Scot Caan jsou hlavními představiteli dílu čtvrtého, nazvaného Life Make Sense When You Are Famous, kde představují oblíbenou hereckou hvězdu a obyčejného muže, které svede dohromady dopravní nehoda. V Club Soda, jenž je pátou součástí cyklu, zase James Gandolfini přichází coby tajuplný muž s nadpřirozenými schopnostmi, jehož úkolem je napravit malého zloděje. A nakonec v šestém a poslední úseku Member se objevuje Josh Hartnett jako vychytralý floutek, který během cesty po nočním Los Angeles přemítá o tom, jak nejlépe přechytračit svoji pojišťovnu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Šest příběhů, šest slepých patron, ne úplně bez nápadu, ale zpracovaných tak svorně netýkavě, že to při jejich rozmanitosti zaráží. Čekala jsem na storku s Hartnettem, byla příšerná, ostatní jen nudné nebo hloupé (s Paris Hilton na čele), u posledního příběhu s Ioanem Gruffuddem už jsem nebyla ve stavu to posoudit. Varuju před tímhle podivným slepencem, jinak si myju ruce. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

1. příběh- Klub Soda: *. 2. příběh- Ulice bolesti: **. 3. příběh- Člen: odpad! 4. příběh- Život tě proslaví: **. 5. příběh- Rytíři z L. A.: *. 6. příběh- Maličkosti: **. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

První, druhá a poslední historka se dá. S dovolením si vypůjčím od Hillocka, protože ofiko popisu je to blbě :) 1. příběh- Klub Soda: *** Ukecaný příběh, kdy se řeší vztahy a malá záhada. Povídka skončí lehce neúplně, ale docela jsem se těšil na další. 2. příběh- Ulice bolesti: ***** Tak tady jsem byl nadšen. Beze slova, jen s hudbou, se odvíjí příběh přitažený za vlasy. Vybíjená v ulicích města podaná jak gangsterská přestřelka. To jsem začínal být nadšený a dychtil po další povídce. 3. příběh- Člen: * Tak to byl děs a mě se začalo chtít spát. Nebýt pár vyřčených názorů lehce zajímavých, byla by to naprostá ztráta času. 4. příběh- Život tě proslaví: ? Nahlodán děsnou předchozí povídkou jsem usnul po pronesení věty "aha, další herec, co už je mrtvej", takže nejde hodnotit. 5. příběh- Rytíři z L. A.: * Probuzen malýma kozičkama Paris Hilton jsem se soustředil na děj povídky, ale asi mi něco uniklo nebo mě ty holčičí starosti vůbec nezajímaly. 6. příběh- Maličkosti: *** Konečně další oblíbenec a povídka přesně taková, jaké bych v takovém filmu čekal. Takže žádná super pecka, ale také žádná ostuda. ()

Domin1359 

všechny recenze uživatele

6 povídek spojených v jeden film, nečekal jsem od toho nic, ale stejně mě to zklamalo. Club Soda **, Street of Pain ***, Member odpad!, Life Makes Sense If You're Famous *, L.A. Knights odpad!, Little Things ***. ()

Reklama

Reklama