Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest příběhů, šest známých herců a celebrit, šest tváří současné Ameriky, to nabízí pozoruhodný minicyklus půltuctu krátkých filmů. V prvním segmentu pojmenovaném Street of Pain se setkáte s populárním komikem Stevem Carellem v úloze muže, který se po letech hodlá pomstít za nehodu, jež se mu v dětství stala při hraní dodgeballu. V druhém pak s Alisen Downovou, jež se po nezdařeném pokusu o sebevraždu snaží ve filmové mikropovídce The Little Things nalézt nový smysl života. V části třetí jménem LA Knights přináleží prim nejznámější blondýnce současnosti Paris Hiltonové, která zde dost příznačně hraje bohatou dědičku, jež jednoho dne přijde o všechno poté, co je vykraden její účet v bance. Paul Walker a Scot Caan jsou hlavními představiteli dílu čtvrtého, nazvaného Life Make Sense When You Are Famous, kde představují oblíbenou hereckou hvězdu a obyčejného muže, které svede dohromady dopravní nehoda. V Club Soda, jenž je pátou součástí cyklu, zase James Gandolfini přichází coby tajuplný muž s nadpřirozenými schopnostmi, jehož úkolem je napravit malého zloděje. A nakonec v šestém a poslední úseku Member se objevuje Josh Hartnett jako vychytralý floutek, který během cesty po nočním Los Angeles přemítá o tom, jak nejlépe přechytračit svoji pojišťovnu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Hillock 

všechny recenze uživatele

1. příběh- Klub Soda: *. 2. příběh- Ulice bolesti: **. 3. příběh- Člen: odpad! 4. příběh- Život tě proslaví: **. 5. příběh- Rytíři z L. A.: *. 6. příběh- Maličkosti: **. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Šest příběhů, šest slepých patron, ne úplně bez nápadu, ale zpracovaných tak svorně netýkavě, že to při jejich rozmanitosti zaráží. Čekala jsem na storku s Hartnettem, byla příšerná, ostatní jen nudné nebo hloupé (s Paris Hilton na čele), u posledního příběhu s Ioanem Gruffuddem už jsem nebyla ve stavu to posoudit. Varuju před tímhle podivným slepencem, jinak si myju ruce. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

První, druhá a poslední historka se dá. S dovolením si vypůjčím od Hillocka, protože ofiko popisu je to blbě :) 1. příběh- Klub Soda: *** Ukecaný příběh, kdy se řeší vztahy a malá záhada. Povídka skončí lehce neúplně, ale docela jsem se těšil na další. 2. příběh- Ulice bolesti: ***** Tak tady jsem byl nadšen. Beze slova, jen s hudbou, se odvíjí příběh přitažený za vlasy. Vybíjená v ulicích města podaná jak gangsterská přestřelka. To jsem začínal být nadšený a dychtil po další povídce. 3. příběh- Člen: * Tak to byl děs a mě se začalo chtít spát. Nebýt pár vyřčených názorů lehce zajímavých, byla by to naprostá ztráta času. 4. příběh- Život tě proslaví: ? Nahlodán děsnou předchozí povídkou jsem usnul po pronesení věty "aha, další herec, co už je mrtvej", takže nejde hodnotit. 5. příběh- Rytíři z L. A.: * Probuzen malýma kozičkama Paris Hilton jsem se soustředil na děj povídky, ale asi mi něco uniklo nebo mě ty holčičí starosti vůbec nezajímaly. 6. příběh- Maličkosti: *** Konečně další oblíbenec a povídka přesně taková, jaké bych v takovém filmu čekal. Takže žádná super pecka, ale také žádná ostuda. ()

Domin1359 

všechny recenze uživatele

6 povídek spojených v jeden film, nečekal jsem od toho nic, ale stejně mě to zklamalo. Club Soda **, Street of Pain ***, Member odpad!, Life Makes Sense If You're Famous *, L.A. Knights odpad!, Little Things ***. ()

Reklama

Reklama