Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Vítejte na moři v bláznivých dobrodružstvích pro všechny malé i velké piráty! Tahle rodinka dobráckého kapitána nejrychlejšího pirátského škuneru na širém oceáně, Vás rozesměje v příbězích Penze nebo tenze - Vánoce u pirátů a Dítě na palubě. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, co je na téhle záležitosti horší - jestli děsivá animace, příšerné výtvarné pojetí nebo stupidní scénář a obludný dabing - ale ve výsledku jsem se opravdu styděl, když jsem svoji dceru přistihl při sledování tohohle seriálku, protože je to dokladem mého rodičovského selhání. Musím své ratolesti zaměstnat tak, aby neměly příležitost si svůj vkus kazit tak přímočarým způsobem. Celkový dojem: 10 %. ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se na to dívat. Nápad mi připomínal trochu Flintstoneovi, až na to že se odehrávalo v době pirátů. I když ta zápletka byla zajímavá, stejně mě to moc nebavilo. Až na jeden vtip typu "trest dívání se na poklad", kde měla hlavní postava být svázaná, a měla trpět, že poklad nikdy nezíská, jen uvidí ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Ani jeden díl jsem nedokázala dokoukat. Přestože nápad mi přišel dobrý, dialogy mě nudily, pokusy o vtipnost postav vyšuměly do otravnosti a až na opravdu skrovné množství vtipů snaha o komičnost vyznívala zoufale. Kresba tomu také moc nedala. Řekla bych, že jde opravdu o něco, co se hodí tak na půl šestou ráno - když člověk vstane brzo, má na co koukat, ale rozhodně mu není líto, když nevidí pokračování. ()

Reklama

Reklama