Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sebestředný, ale úspěšný mladý filmový režisér Alex Bradley je specialistou na trikové filmy. Jednoho dne jej ve studiu navštíví kamarád z dětství Leonard Fisher. Není to však příjemná návštěva. Leonard se léta domníval, že jeho sestra se kdysi zabila při dopravní nehodě. Teď má však důkaz, že k tomu došlo při natáčení Alexova amatérského filmu. Alex se v zájmu kariéry chtěl vyhnout skandálu a nechal zraněnou raději zemřít, než aby přiznal svůj podíl na její nehodě. Ze strachu před prozrazením teď Alex Leonarda zavraždí, a to elektrickým proudem ve venkovní dekoraci městské ulice. Tělo odklidí na vzdálenou pláž. Avšak poručík Columbo najde na místě nálezu stopu, která jej zavede do Alexova studia… (Česká televize)

(více)

Recenze (51)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mne sa naopak vrah veľmi páčil, je nesympatický až až a nemôžeme predsa očakávať, že sa bude poručík stretávať iba so samými fotogenickými ksichtami. Prípad je v rámci seriálu priemerný, čo stále znamená, že sa bude (skoro) každý baviť. Záver neohromí, ani nesklame. Najťažšie sa píšu komentáre k týmto, povedzme že trochu slabším dielom, pretože cítiť, že scenárista píše a režisér točí tak nejak zotrvačne. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tri hviezdičky s maximom možného a vlastne akýmsi darom, pretože tento diel si nezískal žiadne moje sympatie. Columbo bol opäť v bezdomoveckom habite, všetkému sa čudoval, donekonečna sa vracal a pomaličky skladal tie svoje puzzlové dieliky nepriamych dôkazov, aby v neprirodzenom finále ich na páchateľa vybalil. Celý rad dejových odbočiek natiahol stopáž epizódy bez toho, aby zvýšil jej kvalitu. ()

Reklama

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pohled do zákulisí filmového studia. Jeden z těch netradičních Frawleyho dílů, který trochu doplácí na prakticky nulové charisma mladého vraha (Fisher Stevens, známý např. z filmu Číslo 5 žije). Vše táhne tradičně skvělý Falk a pochválit se dá i hudba. Nejvíc se mi však líbí, jak tady poručík vraha s narůstajícím časem čím dál víc vysírá a povedený je i opravdu působivý závěr. Zajímavý a zábavný Columbo. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mých oblíbených epizod, hlavně kvůli zajímavému filmařskému prostředí. Když jsem si přečetla pár komentářů, zjistila jsem, že jsem asi jediná, komu byl pachatel sympatický. Byl to takový milý a pohledný chlapec - tak jsem ho aspoň vnímala já. Napomáhal tomu i dabing. Skoro jsem ho litovala.  Záporáky si představuji jinak. V některých epizodách jsou opravdu odporní už od pohledu. Jeden pohled a už vím, kdo bude vrah. ()

Macik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct ale přijde mi že režisér James Frawley dává Columbovi novej rozměr.. Díly pod jeho taktovkou jsou daleko zábavnější než ostatní.. btw peter falk má bravurní komediální talent..;) tenhle díl však trpí nezáživným protahovaním, po chvíli začne nudit což je, pro nás skalní příznivce kryštofa, doslova katastrofa... ale takovejch dílů je bohužel viacero.. :( ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama