Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známá sexuoložka dr. Joan Allenbyová jednoho dne přistihne svého kolegu a milence Davida Kanea v posteli se sekretářkou. Davidova nevěra ji zraní, avšak nejvíc dosud sebevědomou ženou otřese, že David o ní mluví pohrdavě. Joan proto vykoná nesmírně rafinovanou pomstu: na dobročinném večírku se tajně přestrojí za sexuálně vyzývavou luxusní prostitutku, sejde se s Davidem a zastřelí jej přímo v terapeutické místnosti. Zatímco několik svědků vidělo Davida před jeho smrtí ve společnosti tajemné svůdné dámy jménem Lisa, Joan má velmi dobré alibi. Avšak ne tak dobré, aby oklamala policejního detektiva Columba… (Česká televize)

(více)

Recenze (58)

Šandík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela nuda... Columbo vykrádá sám sebe, zápletka je jak z laciné detektivky (pravda, detektivova dedukce ani tady není špatná, ale motiv je žalostně pitomý), humorné vsuvky působí trochu jako vata. Není špatné, když je v detektivce i nějaký ten humor, špatné je, když tam k zapamatování není už nic jiného. Bude Falk v příštím díle pro velký úspěch panáčkovat nebo třeba tančit kankán? ... Celkový dojem: 60% ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Já jsem ženatej mužskej, madam.“ Téma sexu mi vůbec nejde dohromady s usměvavým a stydlivým poručíkem Columbem. A skutečně mi přišlo, že byl v tomto díle trochu nesvůj a stejně tak i já. Vražda i vyšetřování probíhají tak, jak jsem zvyklý, závěrečné odhalení je ale trochu krkolomné. Režie se pokoušela o nějaké novinky, hlavně při pasáži, kdy Columbo hraje na tubu, a to bylo opravdu mimo mísu. Největší problém mám s osmdesátkami. Ty prostě Columbovi nesluší, je už trochu starší, už nemá takovou jiskru jako v sedmdesátkách. Také pěkná auta, hezké ženy a krásnou módu nahradily nevzhledné kraksny, ženské s šílenými účesy a rameny jak skříň. Tento díl mi prostě nesedl, i když italsko ruská hádka o smetí měla něco do sebe! ()

Reklama

Tanmut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevyrovnaný díl. Před příchodem Columba na scénu by jeden pošel nudou - mátožná vražedkyně, okoukaný motiv, teatrální provedení vraždy. Vtipnou poručíkovu chvilku s tubou a barmanovy postřehy však opět zazdí nudné odhalení. Ta ženská mi byla tak protivná, že bych jí nejraději oholil hlavu, jaképak zatýkání. ()

sud 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že Columbo neměl nikdy krásnější protihráčku, než doktorku Allenbyovou. Je natolik šarmantní a přitažlivá, že i když se dopustí zločinu a udělá spoustu chyb, diváka musí zaujmout. V tomto díle je hodně humorných momentů: Columbova konfrontace se sexuology, Columbo si zahraje na tubu a střetne se s rozkřičenou Ruskou uklizečkou. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sexuálna scéna v Columbovi, to tu ešte nebolo, ale podľa názvu sa to dalo čakať. Odvážny je aj spôsob vraždy, maskovanie, všetko nadpriemerné a tak musím hodnotiť aj celý prípad. Prispelo množstvo dobrých scén, keď Columbo úplne nenápadne takmer ukradol kufrík s kľúčovým dôkazom alebo nedorozumenie s ruskou upratovačkou, od ktorej žiadal grande smeti. A tiež ako robil psychoterapeuta pre sexuálnych terapeutov a vypúšťal pri tom také perly, ktoré by sa dali tesať do kameňa. –––– Tak na vašem místě bych počkal, až bude připravena. A ani o chvilku dýl. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama