Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autorka romantických knih pro ženy Theresa Gorenová je zamilovaná do mnohem mladšího tenisty Waynea Jenningse. Tomu však jde jen o její peníze. Jedné noci Theresa zcela nečekaně Wayneovi zavolá a rozrušeným hlasem mu oznámí, že se za něj nikdy neprovdá. Wayne netuší, že ve skutečnosti volala Theresina starší sestra a zároveň její literární agentka Jess McCurdyová. Mladík zastřelí Theresu její vlastní pistolí. Poručík Columbo ovšem zjistí, že ve chvíli, kdy kulka pronikla do Theresina srdce, byla žena už nějakou dobu mrtvá. Stopy vedou k Tess. Jenže nic není tak jednoduché, jak by si to skutečný vrah přál, zvlášť když má případ v rukou Columbo… (Česká televize)

(více)

Recenze (53)

Rudyamon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mála dílů (pokud ne jediný), kdy nevíme, jestli zdánlivý vrah je vrahem i ve skutečnosti. Vidíme ho sice střelit, ale nevíme, co vlastně „zastřelil“. Ono těch problematických míst ve scénáři bylo víc. Třeba důvod vraždy - je dost neuvěřitelné, aby padouch nepoznal hlas jiné osoby v telefonu, a když už by i ne, tak přece když by dojel na místo, vše by se vysvětlilo. Hodně kulhavý motiv a provedení. A ty vrány... :-) Nicméně snad to bylo způsobené tím, že poručík Columbo konečně (byť jen pro tento díl) povýšil. Padla směrem k němu totiž věta: „Pojďme ven, komisaři...“ Závěrečná kalhotková scéna sice stála za to, ale rozpačitý dojem už moc nenapravila... :-( 3 hvězdičky - 70%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zabít mrtvolu není protizákonný." To je asi pravda, ale zabít mrtvolu, když ještě žila, to už jistě v rozporu s nějakým zákonem bude. A od toho je tady ošuntělý elegán, jehož otravnost nezná mezí a jehož brilantní závěrečnou dedukci by dokázal zpochybnit i patnáctiminutový student 2. ročníku Fakulty právnické Západočeské univerzity v Plzni. ()

Reklama

gizi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mně tento díl přišel jako dost slabý. Columbo zde moc nehraje, sestra zavražděné je tak odporná, jak už jsem dlouho žádnou babu neviděl, závěr je takový, že jsem ho ani nepochopil (jak mohl mít v plánu vrah vrátit se zpět na tenis, když si naopak dělal alibi, že jede k zavražděné...). Zkrátka to nebyl moc "Columbo", ale jen slabší krimi. 55%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Víte, pane, taky jsem měl kdysi podobnej bourák !! I když ne takovej.." ;) Vždy jsem si nejvíce cenil netypických epizod, které ozvláštňují a zároveň osvěžují celý seriál svým režisérským či jiným odklonem od typicky columbovských schématizmů, čehož však lze k diváckému uspokojení dosáhnout pouze v případě, že tvůrci disponují především dostatečným citem pro detail.. Ten Walteru Graumovi očividně přes veškerou snahu o nadhled a udržení napětí až do samotného závěru rozhodně neschází.. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patrí prekombinovanosť, nevierohodnosť a mätenie diváka k atribútom kvality filmu, či epizódy série? No, podľa mňa ani náhodou. Tento diel som sledoval bez väčšieho záujmu a jediným motívom môjho počínania bolo, že som v danej chvíli nemal lepší nápad. Videl som zatiaľ asi polovicu z nakrútených častí columbovskej série, ale štvorhviezdičkových hodnotení je iba tretina, pričom táto epizóda rozhodne do nej nepatrí. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama