Reklama

Reklama

Columbo - Série 2 (1972) (série)


Rozhodující zápas (S02E03)

(epizoda)
  • USA The Most Crucial Game (více)

Obsahy(1)

Majitel fotbalového týmu Eric Wagner se o sport nezajímá, ostatně celou instituci pouze zdědil. Raději se věnuje večírkům a rozhazovačnému životu. Manažer týmu Paul Hanlon jej jednoho dne rafinovaně zabije v bazénu – použije k tomu velký kus ledu a zároveň si připraví alibi, podle kterého byl v osudnou chvíli ve své lóži na stadionu a sledoval zápas. Poručík Columbo z oddělení vražd však lest rychle prokoukne. Zbývá najít ten správný důkaz k usvědčení pachatele... (Česká televize)

(více)

Recenze (53)

bajahor 

všechny recenze uživatele

Byl by to kvalitní (lehce nadprůměrný) díl, ale jeho celkový výsledek zazdilo úplně zbytečné "odhalení" - spoiler: proč mu musel dokazovat chybějící zvuk hodin, když vše stačilo rozlousknout jen tím, že se nahrávka z jeho místnosti neuskutečnila na rozdíl od té přijaté?? Škoda... ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zasa Robert Culp, ktorý sa objavuje v Columbovi celkom trikrát. Každá časť, kde sa tento týpek zjaví, je fakt slušná. Tuto sa dostávame do oblasti amerického futbalu. Robert Culp má akoby všetko v rukách, ale Columbo ho nakoniec dostane fantastickou vecou. Parádny koniec. Odbíjanie hodín, prestrašený výraz Roberta Culpa, Columbov triumfálny úsmev a nápis The END. ()

evangelik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších dílů. Viděl jsem ho asi tak 20x. Ovšem základní dedukce - totiž voda kolem bazénu nebyla chlórovaná, někdo tady musel hadicí něco maskovat, už hraničí s jasnovidectvím. Těžce přitažené za vlasy. Proč by mladej Wagner nemohl před tím než skočil do vody nejprve ostříkat dlažbu?? ()

LukasCL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Columbo tentokrát v prostředí sportu. Skvělý záporák Robert Culp (tentokrát dabovaný Jiřím Štěpničkou) se dopustí zbytečně hloupé chyby. Jinak nemám výtku, sem tam se najdou hluchá místa, ale těch je málo. ()

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý Columbo, rozuzlenie v rámci žánru fajn aj keď takéto dôkazy sú podľa mňa (opäť raz ako tomu u Columba často býva) pri troche snahy vyvratiteľné, takže tie výrazy tvári na konci mi prišli o čosi prehnané na to, že nešlo o objavenie ďalšieho vesmíru. Súhlasím teda s komentármi, ktoré sa tu nesú v podobnom duchu. Ale tak ja sama by som nevedela vymyslieť ani nič podobné takže nebudem tu mudrovať. Proste príjemne strávená vyše hodinka s Columbom. ()

Reklama

Reklama