Reklama

Reklama

Columbo - Série 3

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (1973–1974), 11 h 9 min (Minutáž: 73–96 min)

Hrají:

Sian Barbara Allen, Fred Draper, Gino Conforti, Vera Miles, Colby Chester, Martin Sheen, Richard Stahl, Vincent Price, Bruce Kirby, John Finnegan, Anne Ramsey (více)
(další profese)

Epizody(8)

Recenze (6)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria amerického, kriminálneho, televízneho seriálu "Columbo" bola natočená v rokoch 1973 až 1974. Obsahuje osem častí, v ktorých poručík Columbo z oddelenia vráž Los Angeleskej polície predviedol svoju vyšetrovateľskú genialitu: "Sladká, no smrtiaca" (S03E01), "To je vražda, povedalo portské (S03E02), "Kandidát zločinu" (S03E03), "Dvojexpozícia" (S03E04), "Vydať alebo zomrieť" (S03E05), "Dobrá povesť nadovšetko" (S03E06), "Labutia pieseň" (S03E07), "V núdzi poznáš priateľa" (S03E08). **** ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekla bych, že třetí série je snad ještě o kousek lepší, než druhá. Ale v obou případech se jedná o skvělou (v případě epizody s Johnny Cashem i napínavou) podívanou s charismatickými či slizkými vrahouny. Dabing na dobré úrovni, potěšil mě např. Županič . A Columbo je pořád stejně sympatický, jako když jsem na to v devadesátkách koukala v televizi coby malý capart. Jen si to možná dnes o něco víc vychutnávám. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. séria sa od predchádzajúcich dvoch líši tým, že nie sú všetky postavy vrahov na jedno kopyto. Predstavia sa nám tu vrahovia, s ktorými budeme súcitiť a chápať ich, prečo museli vraždiť. Vlastne nám ich bude ľúto a zavraždení sa nám budú hnusiť. A to v epizódach "To je vražda, povedalo portské" a "Labutia pieseň". Potom sa nám predstavia vrahovia, ktorých by sme za ich skutky najradšej sami popravili. A to v "V núdzi poznáš priateľa" a "Kandidát zločinu". P.S.: Zatiaľ najlepšia séria. ()

Reklama

Reklama