Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vysoký policejní důstojník Mark Halperin pomůže svému sousedovi a příteli Hughu Caldwellovi, který během hádky v afektu zabil svou ženu. Halperin vše nastrojí jako zabití při nepovedeném vloupání. Za svou pomoc však žádá velkou protislužbu – sám zavraždí svou ženu kvůli penězům z dědictví a donutí Caldwella, aby falešně svědčil v jeho prospěch. Poručík Columbo má od začátku o případu pochybnosti. Tentokrát však podezírá člověka, který je jeho nadřízeným... (Česká televize)

(více)

Recenze (70)

Nataniel73 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netypický diel o Colombovi, ktorý rieši hneď dve vraždy a do toho musí ešte usvedčiť vlastného nadriadeného. Zamotaný prípad dvoch vlámačiek, ktoré však precíznemu a detailami sa zaoberajúcemu poručíkovi nedávajú zmysel a na drobných detailoch sa ukáže, že je všetko úplne inak ako sa snaží tváriť. Znova tu chýba priamy a rukolapný dôkaz, ale ako to často krát býva, vrah sa nachytá sám. 75% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najlepších častí seriálu, ktorú si pozriem vždy, keď na ňu narazím v tv. Príbeh je omnoho dynamickejší, ako obvykle a neviete, kam sa vydá o päť minút a koľko vrážd pribudne. Poručík má obzvlášť ťažkého súpera, takmer až kolegu, ktorý navyše nie je sám. Je to ale trochu príliš očividný podrazák, takže Columbo nemá s identifikáciou vraha žiadny problém. Scenár si zaslúži aj na takto kvalitný seriál absolutórium, záver patrí medzi najsilnejšie spomedzi tých, kde musí poručík použiť chyták. ()

Reklama

majky19 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět z mého pohledu velmi povedená epizoda, ve které má Columbo znovu nesmírně zdatného soupeře v podobě Marka Halperina, vysokého policejního činitele. Vyšetřování případů je velmi dobře provedené a je zapotřebí být po celou dobu sledování této epizody nadmíru soustředěný, protože vskutku těch drobností a detailů se zde vyskytuje velmi mnoho a není vůbec těžké se v celém tom kolotoči vyšetřování obou vražd ztratit. Hodnotím tento díl slušnými 80%. ()

malylada

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je perfektní, jak umí tvůrci s předepsanou šablonou pracovat. tentokrát dva vrahové, dva zločiny a ústřední postavou je komisař oddělení. Columbo se musí pokusit dostat za katr svého nadřízeného, který je lstivý a během případu obratně pracuje s alibi pro sebe a kamaráda. Dopadení klasickou Columbovskou fintou, geniální......8/10 ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Máte hlášení?“ ,,Ne, ještě nemám.“ Tento díl nám představuje trochu jiný typ vraždy. Vyšetřování je, co se týče poručíka, úplně standardní, stejně jako usvědčení pachatele. Jen cesta ke konci je možná trochu krkolomnější než obvykle. Oproti jiným dílům je zde trochu víc akčních prvků a také vrahoun v trochu neobvyklém vztahu ke Columbovi. Obojí tomuto dílu sedí. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Pohřební dům, který se nachází ve skladu, není v Kalifornii. Je to luxusní vila se zahradou Ephrussi de Rothschild v Saint-Jean-Cap-Ferrat na francouzské riviéře. Toto místo se objevuje ve filmu Jamese Bonda Nikdy neříkej nikdy (1983). (Epistemolog)

Reklama

Reklama