Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Módní fotograf Sean Brantley se nepohodne se svou obchodní partnerkou a zároveň milenkou Dian Hunterovou, se kterou spoluvlastní prosperující časopis. Dian chce prodat svůj majoritní podíl, což pro Seana znamená konec kariéry i rozmařilého života. Po jejich hádce Dian odletí dojednávat prodej časopisu do Londýna – jenže tam na letišti záhadně zmizí. Poručík Columbo podle různých stop usoudí, že místo Dian nastoupila v Los Angeles do letadla její dvojnice, zatímco skutečnou Dian někdo zavraždil. Podezření padá na Seana. Columbovy závěry jsou opět logické, jenže jak se tentokrát ukáže, poněkud nepřesné a hlavně předčasné… (Česká televize)

(více)

Recenze (67)

Hammond 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Náš oblíbený detektiv s poctivostí sobě vlastní prověřuje všechny stopy i nejmenší nesrovnalosti, kterých by si jiní detektivové ani nevšimli - ale je všechno skutečně tak, jak se zdá? - Jistě nejpřekvapivější epizoda Columba, která se v mnohém vymyká klasickému Columbovkému scénáři. Vyzdvihuji i povedené obsazení a hudbu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obvykle nemam tyhle "speciální" díly seriál moc rád. Nutno ale říct, že Planý poplach je skvělej. Columbo byl vždy i o vtipu a ten se nám tady dostane měrou vrchovatou. Poručík v prostřední modelek pro časopis jde z jedný humorný scénky do druhý, a je to jedině dobře, protože ta vážná linie, ohledně vraždy je tentokrát velmi slabá a jen konec je nadprůměrný. Celkový feeling dílu je ale svěží. ()

Reklama

Tominni 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem originální díl, spolumajitelka časopisu pro muže se rozhodne prodat svůj většinový podíl, ale před schůzkou s novým majitelem zmizí. Důkazy jdou jasně proti jejímu společníkovi. Columbo má jasno, jenom - kde je ta mrtvola? Co všechno by se mělo vykopat? A pak ejhle, je to všechno úplně jinak. Tentokrát většinu filmu poručík prohrává, ale konec je už klasický. GOTCHA - aneb na tomhle mě mrzí jedině ta až moc hloupá chyba pachatele. ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tento diel sa mi osobne velmi pacil. Prvotne nachytali aj mna, akoby aj nie. Nahrane to bolo skvele. Ak to niekto cakal, klobuk dole. No Porucik sa malokedy myli, takze aj v tomto pripade nakoniec zvitazi. On asi vidi buducnost. Ako v Minority Report. Podla mna jedna z najorigonalnejsich casti. A to som neni az taky fanusik novych pokracovani. ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj nejoblíbenější díl, dávám tedy plný počet. Musím se přiznat, že mám slabost právě pro novější díly z columbovské série. Příběh o zmizení slečny Diany byl pro mě velmi napínavý a vzrušující, když jsem ho zhlédl poprvé. A výborná hudba, zvlášť úvodní písnička She Drives Me Crazy. No a ten závěr - A mám tě :) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu nepřímo účinkuje postava superintendanta William Durka ze Scottland Yardu, se kterým už Columbo (Peter Falk) spolupracoval ve filmu Columbo: S dýkou v mysli (1972). (Pepinec)

Reklama

Reklama