Reklama

Reklama

The Devil's Men

  • USA Land of the Minotaur (více)

VOD (1)

Když začnou v řecké vesnici mizet turisté, pustí se místní irský farář otec Roche do vyšetřování satanistického kult, který uctívá obří sochu Minotaura. (Netflix)

Recenze (15)

raimi 

všechny recenze uživatele

Velice mdlý a podivný satanistický béčko z koprodukce Řecka, Velké Británie a USA. Dost výstižný bylo, když v jedné zahraniční recenzi psali, že Donald Pleasence a řecký režisér na archivnívh záběrech vypadají, jako by chtěli každou chvílí utéct z natáčení, ale bylo léto, stálý přísun letité Metaxy a tradičního řeckého jídla, tak to ještě nějak dokončili. Mrzí mě, že jsem jej viděl v ripu z Netflixu, kterej stejně jako dvd verze obsahuje naprosto příšernou, zahuhlanou zvukovou stopu, kdy se například scény z jízd automobily rovnají surreálným zvukovým kolážím. Na Bluray je už zvuk v pořádku. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Wow, super nazov pre film, ale ten ma aj pomylil, pretoze som si myslel, ze tam bude pobehovat Minotaur a bude zabijat ludi. Lenze to je omyl a Minotaurus je tam len spodobneny v jednej obrovskej, kamennej soche z ktorej chrlia dva plamene priamo z jeho nozdier. A z nej vychadza demonicky hlas, ktory nasleduju satanisti, ktori behaju po dedine v roznofarebnych habitoch a kuklach podobajuce sa na nieco ako boli ku klux klan, lenze tito su nejaki pestrofarebni ako duha po dazdi, alebo su to nejaki hipisaci:) Film sa zameriava o obetovani ludi Minotaurovi a moc toho som na filme nevidel hororove. Normalne ani satanistom neublizovali gulky, ze by to neboli ani ludia? Knaz v podani herca Donalda Pleasenceho znamy skor z hororu Halloween nasiel sposob ako sa ich zbavit. Vytiahol svaty kriz na nich a oni od neho ustupovali a bali sa toho kriza. Co boli upiri? Ako druhu trofej vytiahol svatenu vodu a prskol nou na tu sochu. Wow, socha sa rozletela na vsetky strany, akoby v nej bola nejaka trhavina, ktora tu sochu znicila. Postupne aj explodovali ostatni pestrofarebni satanisti - papagaji:) Ten knaz mal teda pekne silny arzenal proti nim, klobuk dole,,he he. Film bol skor taka krimoska, ktora cloveka neurazi. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

V podstatě průměrný satanský horor, odehrávající se v pěkném prostředí kdesi v Řecku. Sekta uctívající sochu Mínotaura je docela v pohodě a celkově herecké výkony jsou v normě. 70. léta byla na podobné filmy celkem plodné a tento do té doby sedí jak prdel na hrnec. Kouká se na to fajn a účel to splní i když konec je spíše úsměvný, ale divák by neměl být zklamaný a fanoušci 70.let budou jistě spokojeni i když je samozřejmě mnoho lepších filmu z té doby. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

The Devil's Men představují pekelně prkenný hororový zářez řecko-britské žánrové produkce, v němž standardně výborný Donald Pleasence jde po krku standardně dobrému Peteru Cushingovi. Ale obrňte se značnou dávkou trpělivosti, má to totiž tempo pravé řecké siesty - velmi rozvláčné. A ten zvukový design, co to sakra bylo? ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý film, ale jeho najväčšie slabinou je pomalé a nevzrušivé tempo, to isté pomalé tempo, v prostredí krásneho Grécka, je zároveň aj jeho najväčšou prednosťou. Trošku života a vzrušenia do filmu prinášajú veteráni Pleasence a Cushing, a krásne blondínky v kraťasoch. Dá sa, ale z prostredia a príbehu sa dalo vyťažiť viac. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama