Reklama

Reklama

Mladí srdcem

  • USA Young at Heart (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Partička amatérských hudebníků ve věku mezi 75-93 lety oslňuje se svou jedinečnou show, kamkoliv se vypraví. Strhující nadšení úžasných lidí, kteří nebudou nikdy za zenitem a dovedou si život užívat navzdory všem těžkostem, okouzlí každého, kdo je potká! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*KÝM SI PO NÁS PRÍDE* Milý a netradičný dokument, ktorý však v prvej polovici značne nudí (neustály nácvik nových piesní nemá príliš čím zaujať) - pokrivkáva tu a akoby sa opieral o pomyselnú barličku. Postupne sa však charakter dokumentu mení - vo viacerých profiloch sa zoznamujeme s niekoľkými členmi zboru, prežívame spolu s nimi ich fyzické obmedzenia, choroby, úspechy a zlyhania. Mnohé pasáže sú úsmevné, mnohé dojímavé; je to taký úsmev cez slzy, pretože tu blízkosť definitívneho konca vidieť v každom jednom zábere. Verdikt v 1 vete: Keď dôchodcovia nesedia meravo za oknom svojej izby. 13.08.13 Oficiálna YouTube stránka tu. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Kočírovat tento sbor s věkovým průměrem okolo číslovky osmdesát si zaslouží obdiv a stojí jistě usilí jako hlídat celé The Rolling Stones na turné. Je neskutečné jak dokáže dokument oscilovat mezi absolutním nadšením ze života a naprostou lítostí nad nepřízní osudu a života. Posluchačské publikum je navíc ochuzeno o dojemný příběh zrození show. Kvůli němu musí při konečné pódiové verzi jednotlivých písní v závěru (Fix You od Colplay, I Feel Good od Jamese Browna a další) vyhrknout slzy snad každému. 80 % ()

Reklama

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Původně jsem si myslela, že se bude jednat o dokument o nějakých šedesátiletých smažkách, kterým se nechce ze scény, ale když na začátku „naběhla“ ta bábina a začala zpívat Should I Stay or Should I Go, zůstala jsem zírat a věděla, že tohle bude nářez. A byl. Oni sice většinou milujou klasiku, ale to by byla celkem nuda zpívat. Nešlo tu jen o hudbu, ale i o emoce a smutek a o to, že i důchodci umí být správně prdlí. Nejvíc mi imponovala paní, která v 70 začala dělat striptýz a slavila s tím úspěch dalších dvacet let! Tak to je úlet. Navíc byla podobně chlípná, jak já (někdo by mohl vyprávět ;-)). Doufám, že mi to taky vydrží až do důchodu! A nezpívají si jen pro sebe, ale cestují i za moře. „Jezdili jsme z kontinentu na kontinent, až jsem z toho inkontinentní.“ A ten 80-ti letej stařík je taky pěknej kanec. Prej je sex po sedmdesátce delší a užijete si víc legrace. Tak to asi nezjistím, protože takovýho věku se se svým nezřízeným životem nedožiju. :-) Taky jsem se dozvěděla recept na dlouhé manželství – je založeno na lásce a důvěře. „Já ji nemiloval a ona mi nevěřila.“ No, a když tato banda začala zpívat, měli i drsňáci z kriminálu co dělat, aby jim nevyhrkly slzy. Tito staříci mají můj neskutečný obdiv. „Dáš si trochu šnapsu, zlato?“ ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Je obdivuhodné sledovať, s akým nasadením sa púšťajú títo seniori do niečoho, na čo už objektívne ani nemajú. Ako dokážu svoju energiu vyžarovať do hľadiska. Ako prekonávajú všetky problémy vedomí si krátkosti času, ktorý im zostáva. Ale rovnako je obdivuhodný ich zbormajster, ktorý kombináciou pochopenia s náročnosťou doviedol súbor na hranice jeho možností. Na rozdieloch medzi skúškami a vystúpeniami to bolo najzreteľnejšie. Dojímavý film. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

„Z tohohle světa se člověk živý nedostane, to je jistý.“ Skupina s nejzkušenějšími zpěváky na světě. Neztrácejí čas ohlížením a litováním. Vědí, že jim nezbývá mnoho času a tak se nezastavují a jedou dál a dál. Dá vám sílu, když vidíte tolik upřímné radosti ze života. Zároveň jsou zde okamžiky, z nichž příjemně mrazí. Třeba vězeňský koncert, během kterého drsní muklové s obtížemi potlačují slzy. Měli by vidět všichni, kdo si myslí, že život není fér. Není, ale protože s tím nic nenaděláme, proč si alespoň od srdce nezazpívat… 90% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama