Reklama

Reklama

The Spirit of Christmas

  • USA Jesus vs. Frosty
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Thriller
USA, 1992, 4 min

Obsahy(1)

Štyria chlapci postavia snehuliaka. Napriek varovaniu jedného z nich mu dajú na hlavu klobúk, ktorým ho oživia. To však určite nebol dobrý nápad, lebo snehuliak rozhodne nepatrí medzi priateľské stvorenie a chystá sa ich zabiť. Zdá sa, že jediný kto im môže pomôcť prežiť je Ježiš. Spirit of Christmas je krátky animovaný film, ktorý stál pri zrode dnes už kultového seriálu South Park. (pivo)

(více)

Recenze (28)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Druhý Spirit of Christmas (Santa vs Jesus) je ještě lepší, ale i tohle je tak akorát zábavné a zároveň historicky důležité, abych to ocenil 80%. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

South Park jsem nikdy neměl moc rád a tento už téměř 20 let starý kraťas, který stál pravděpodobně za zrodem pozdějšího seriálu, mě nijak zvlášť nezaujal. Pro mě nezajímavé a nevtipné. Pro milovníky SP ovšem povinnost. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Jeden z vianočných kraťasov Treya Parkera, v ktorom si to rozdá Jesus a Frosty. Ide o prvé predstavenie “southparkovských” hrdinov v ešte dosť amatérskej, ale o to zábavnejšej filmovej prácičke. Rozvoj legendárneho seriálu South Park pozvoľne začína!!! ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

dnešní south park ještě v plenkách, ale každý začátek je těžký... tenhle příběh opravdu moc velkou myšlenku neměl, k animaci (i když to asi byl záměr?) se snad ani vyjadřovat nemusím... je to slabé, ale možná právě díky tomu přišlo na svět tolik skvělých epizod South Parku! ...50%... k vidění (v nevalné kvalitě) zde: The Spirit of Christmas ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Super animácia!! Vidieť toto ešte kedysi dávno pred South Parkom, asi by mi to zmenilo život. Z dnešného pohľadu stále aspoň za 4 hviezdy. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý úvod toho kultovního seriálu. Díky tomuto kraťasu tvůrci získali peníze a celé to mohlo vlastně vzniknout. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Ešte to nie je ten South Park, ktorý poznáme, no je tu pár svetlých momentov a vidno akým smerom sa budú tvorcovia uberať. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Naprosto pubescentní, pankově animovanej androš, aneb nejstarší předseriálovej díl South Parku, kde Cartman byl ještě Kenny. ()

Micro41CZ 

všechny recenze uživatele

Cartman to schytal v uplně prvním SP stejně jako Keny :) jinak se mi víc líbí v pořadí druhej kraťas s tematikou SP - kterej má teda stejnej název... ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Nebudu nadhodnocovat kvůli historické důležitosti stejně jako nelze glorifikovat světové války, i když nepochybně naprosto změnily společnost. Faktem ale je, že ta první skoro South Parková prvnotina je docela vtipná, je sprostá a animace je příšerná (klad/zápor?). ()

ganz 

všechny recenze uživatele

Kenny měl být původně cartman? heh. No nic extra jsem od toho nečekal, ale příjemně převapil klasický SP konec. Banální proslov uvědomění, který můžeme zahlédnout snad v každém druhém americkém filmu, umí tvůrci tak krásně zesměšnit. To je samozřejmě do dokonalosti dotaženo až v seriálu... ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Tak animace, na to, že jsou to úplný začátky začátků, je navýsost bravurní! Je to sice trochu menší sranda, ale pořád je to hodně dobrý a s trochou zaujatosti dávám jasných 5 hvězd! Ještě že odstanili ty nosy. A zabili sice Kennyho, ale je to Cartman! (90%) ()

Reklama

Reklama