Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o dobře utajených dětech, ďábelském plánu a o tom, jak se to nakonec stejně provalilo.  Najdou se v životě lidském situace, kdy se všechno nějak zamotá. Lidé, zvláště dokud jsou ještě mladí a nezkušení, se někdy rozcházejí a scházejí příliš rychle, a následky mohou vyjít najevo až za mnoho let. V tomto konkrétním případě vyšly najevo ve chvíli, kdy si Gábina a Petr usmysleli, že se vezmou. Všechno by bylo bývalo v pořádku, kdyby si otec Petra a matka Gábiny během vzájemného seznamování neuvědomili, že se vlastně dávno znají a co hůř, že jejich děti jsou doposud dobře utajení sourozenci. Chyba se stala a co teď s tím. Jak dostat mladé od sebe aniž by oni sami, a zvláště zbylí členové rodin, pojali podezření? Ano, je třeba vymyslet ďábelský plán… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Vydařené jak hereckým obsazením a jejich hereckými výkony tak dobře vtipným příběhem,na jedné straně rodiče Petra a na druhé straně rodiče Gábiny a když se rozhodnou že se Petr s Gábinou vezmou a jejich rodiče se vzájemně seznámí zjistí jejich rodiče že jsou jejich děti asi sourozenci aby se rozešli vymyslí si že Gábina trpí jistou úchylkou a nastrojí to tak aby je rozeštvaly ale mladí se nechtějí vzdát,nakonec to dobře dopadne. ()

quixote 

všechny recenze uživatele

To mělo být vtipné? Hlava mi nebere, jak renomovaní herci mohli vzít roli v takovém paskvilu. Bakalářské příběhy „ze života“, ať už psané diváky nebo fingované, došly, tak přišel čas si už jen vymýšlet co největší bláboly. Tato fekální story nám byla předložena jako lehká komedie, ale je to spíš absurdita k pláči. Souhlas s Theresií: Nechutné. ()

Reklama

josieaddms odpad!

všechny recenze uživatele

Jako zfilmovaná špatná anekdota. Nevím kam Češi dali vkus a rozum. Martha Issová je nesledovatelná osoba, která neumí hrát, je neskutečně nepůvabná, a divákovi je za ní trapně. Jinak měl film dost slušné obsazení, jak těch "starých" dobrých, a nebo vtipného nejmladšího Prachaře. Jinak fakt, když sleduji české filmy, tak se za svůj národ stydím. ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Tři body, to je tak akorát. Klepl, Holubová, Dušek a Stašová by uhráli cokoliv, ale od půlky mi bylo jasné, jak to dopadne. Holt jsme malá země, takže je to asi "každý s každým", ovšem co je moc to je příliš. Škoda toho autobusu, to bylo úplně zbytečné. Celkově jako zpestření nedělního večera to beru. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Po předkrmu Stop hlavní chod. (Oba příběhy vysílány v jeden večer na ČT.) Nenápadný název zcela naplňuje rošády kolem rodičovství mladých milenců. Vtipný scénář Olgy Dabrowské v padesátiminutovém formátu s výborným hereckým obsazením jednoduše pobaví. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Aquapark, který vidíme na začátku filmu, je Aquapark Babylon v Liberci. (Lajty)
  • Exteriéry i interiéry se točily v Praze Šeberově. (sator)

Reklama

Reklama