Reklama

Reklama

Winx Club - Výprava do ztraceného království

  • Česko Výprava do ztraceného království (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před šestnácti lety se nejmocnější bojoví mágové Magické dimenze obětovali, aby porazili Zlo. Nyní je osud království v rukou mladé dívky Bloom, víly Dračího plamene. Doprovázena svými kamarádkami z Winx Clubu, musí Bloom čelit té největší výzvě: vstoupit do hlubin temné dimenze a bojovat proti zlu, aby přivedla své rodiče zpět k životu a odhalila záhadu spojenou s jejím původem. Uspějí Bloom, Flora, Stella, Layla, Musa a Tecna a porazí ty nejděsivější stvůry z nočních můr? Naleznou opět posledního krále Sparxu? Podaří se Bloom zachránit ztracené království a stane se princeznou Sparxu? Osud celé Magické dimenze je v rukou šesti statečných dívek. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Děj je zasazen do událostí odehrávajících se po třetí sérii seriálu Winx club (od r. 2004). (JackBurda)
  • Bloominej planéte sa v tomto filme hovorí Sparx, i keď podľa originálneho seriálu Winx Club (od r. 2004), by sa táto planéta mala volať Domino. Je to kvôli tomu, že americká televízia 4Kids predabovala pôvodný seriál a zmenila niekoľko názvov vrátane Domina. Presne tento istý problém sa nachádza aj vo filme Winx Club: Magické Dobrodružství (2010). (BLEEDER)
  • V českom znení vyšiel tento film roku 2008. Vtedy bola v češtine nadabovaná iba prvá séria originálneho seriálu. (BLEEDER)

Reklama

Reklama