Reklama

Reklama

Ping Pong Playa

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Christopher Wang, prezývaný "C-Dub", je malomestský chlapík, ktorý sa stále pridržiava svojho detského sna stať sa profesionálnym basketbalistom. Dáva výpoveď v zamestnaní bez vyhliadok. Jeho úspešnejší a obľúbenejší starší brat, ktorý je miestny šampión v ping-pongu, má spolu s matkou autonehodu a tak matka poverí Wanga, aby trénoval v jej ping-pongovej triede pre čínske deti... (chamba)

(více)

Recenze (4)

chamba 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavá komédia pri ktorej si divák odýchne a bez zbytočného rozmýšlania len sleduje čo nám hlavná postava ponúkne. Dej je rýchly, jednoduchý a musím povedať že som sa pri tomto filme aj pár krát zasmial. Tých 50 percent si Jimmy Tsai za predvedený výkon určite zaslúži. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Pokud se chcete na film podívat kvůli sportovní hře - doporučuji skvělý film Ping Pong (2002). Pokud vás lákala ta komediální sranda.. že se trochu zasmějete u fajn sportovního snímku - doporučuji Balls of Fury (Skóruj, 2007). Protože ať to berete z jakýhokoli konce, tak tenhle film nemá co nabídnout, je jednoduchej, nenápaditej a vzkaz pro Soweeka, který to po 40-ti minutách vypnul - "žádná škoda.. :) " ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Tak po Balls of fury je tu další kousek, který se zabývá ping pongem. Myslím si, že oba filmy si jsou celkem podobné: Jak "slepý" k ping pongu přišel a ukázal co v něm vlastně je. Až na ten rozdíl, že tady je i trochu basketbalu:) Co se týká kvality tak jsou na tom oba filmy stejně. Takže je celkem jedno pro kterou nenáročnou komedii sáhnete. ()

Reklama

Reklama