Reklama

Reklama

Můj nejhorší týden

(seriál)
  • USA Worst Week
USA, (2008–2009), 5 h 41 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Matt Tarses

Kamera:

Michael Trim

Hrají:

Kyle Bornheimer, Erinn Hayes, Nancy Lenehan, Kurtwood Smith, Christina DeRosa, Mindy Sterling, RonReaco Lee, Olympia Dukakis, Fred Willard (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Sam Briggs se chce se svojí přítelkyní Melanií Claytonovou oženit. Mají se moc rádi, čekají spolu dítě. Jenže rodiče Mel - Angela a Dick - z toho nejsou zrovna nadšeni. Sam s Mel přijíždějí na oslavu Dickových narozenin, a tak začíná nejhorší týden Samova života... Worst Week je americká verze britského seriálu Nejhorší týden mého života. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

DellEthing 

všechny recenze uživatele

Kdybych gagy a situace neznal z Fotr je lotr a jeho pokračování, bylo by to možná na víc než na 65 %. Možná je britská verze vtipnější. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Bylo až fascinující, jak moc mi to nepřišlo k smíchu. Taky se na to koukalo dost špatně, takže u mě stop a víc nic. ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi to nesedlo. Jen ze zvědavosti jsem protrpěl cca 2,5 dílu trapného vykrádání různých rodinných komedií a sitcomů, Samova nehorázně stupidního chování ... o hereckém „výkonu“? Kyle Bornheimera nemluvě. Opravdu mě to špíš otrávilo než pobavilo. ()

butterman 

všechny recenze uživatele

Průměrný herecký výkon hlavních postav včetně mě nesympatického Bornheimera a nevyužitý potenciál tohoto remaku staví tuhle (doufám že) minisérii do řady průměrných seriálů. Víc jsem však ani nečekal. ()

Reklama

Reklama