Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elfí království Arborlorn je po řadu let ochraňováno bájným stromem Ellcrys před zlými a zákeřnými démony. Ellcrys však začne hynout a elfové se musejí začít připravovat na rozhodující bitvu s démony... (TV Prima)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak bylo psáno:"Až se vyvolenou poprvé stane elfka,Zmrzlík povstane."Předpokládám,že je seriál určen pro mladší publikum,protože jsou tu všichni mladí,krásní a neklidní až na krále elfů,který vypadá jako Leprechaun a na druida,který vypadá jako Crixus.Rozhodně budu seriál dál sledovat,protože mě zajímá,proč vypadají elfové přesně jako lidé,jen mají navíc špičaté uši,proč nosí trolové plynové masky,proč jsou klasické pracovní boty zdejší typickou obuví a proč leží nedaleko Elflandu vraky vrtulníků.Taky se těším,že se potom,co se nám představila Eritrea,objeví v seriálu i její sestra Somalia. ()

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

Pilot k dalšímu sledování rozhodně nenavnadil. Vizuální stránka byla brilantní. Ale to bylo tak všechno, co se mi na pilotu líbilo. Herecké výkony byly nuzné. Scénárista se asi zrovna nudil, a tak něco napsal. A potom se to nějak zahrálo. Tolik krásných lidí tam bylo, a zprznili je těma ušima. 35% za vizuál. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.díl. Princezna Amberle se rozhodne neuposlechnout tisíciletou tradici a přihlásí se do závodu Elfů, aby získala místo ve svatyni kouzelného stromu Ellcrys, držícího všechny démony v Zapovězenu. Jejího otce, vládce celého království Arborlorn, čekají poslední dny panování. Chce si je užít v míru a v pokoji. Dceřino vítězství po náročné bitvě mezi mnoha účastníky ho rozezlí, avšak i přesto souhlasí s její volbou a jmenuje ji strážkyní. Avšak nic není tak prosté, jak se zdá. Amberle při prvním doteku se stromem spatří temné vidiny. Později, při jedné z oslav, ji strom volá k sobě a ona se nechá zvábit jeho hlasem. Další vidina ji nutí činit nemyslitelné: Opustit palác a vydat se na dlouhou výpravu do neznáma. Druhá část příběhu nám vypráví o poloelfovi Wilovi, jenž nestihne zachránit svoji matku před smrtí. Ta mu daruje modré kamínky po otci s magií, jež je ale dle slov jeho strýce nevyzpytatelná a temná. Měl by se jich zbavit. Jeho nabytá naivní odvaha však svede své a Wil se vydává do kraje, nečekajíc nic příšerného. Na cestě ho přepadne troll, ale díky Tulačce Eretrii zůstane naživu. Eretria má však více zájem o jeho poklady než o něj samotného. Ellcrys umírá. Je to potvrzené i posledním druidem království, jenž se po třiceti letech probouzí a jde na pomoc překvapenému králi. Nastávají zlé časy. První démoni se probouzí (...). 95 procent, slušný začátek. ()

Reklama

Reklama