Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý elf Wil a elfí princezna Amberle jsou napadeni příšerou fúrií, kterou na ně sesla démon Dagda Mor, který hodlá zničit elfí království. Zkušený druid Allanon však fúrii zabije, je však těžce zraněn. Wil a Amberle jej odtáhnou do druidí jeskyně a vydávají se hledat něco či někoho, co by pomohlo v Allanonově uzdravení. Jsou však zajati lupičkou Eretriou, která se chce Wilovi i Amberle pomstít. Eretria je předhodí svému otci, lupiči Cephelovi, který si již předtím brousil zuby na Wilovy kouzelné kameny elfidy. Cephelo Wilovi vyhrožuje, že nechá Amberle zabít, pokud mu kameny nevydá. Loupežnický tábor však napadne další fúrie, kterou se Wilovi podaří zneškodnit za pomoci elfidů. Allanon je za pomoci magie uzdraven v jeskyni a vydává se do loupežnické osady zachránit Wila a Amberle. Společně pak vyrážejí zpět do královského domu, kde se Amberle hodlá znovu zapojit mezi ochránce bájného stromu Ellfys. Její královská rodina je však rozhořčena jejím předchozím útěkem z paláce. Ačkoliv Wil chtěl původně Amberle i Allanona již opustit, přimluví se za Amberle u jejího dědečka, elfího krále. Rodina pak odsouhlasí, že Amberle se může vrátit mezi tzv. Vyvolené, strážce stromu Ellfys. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda sklouzla kvalitou opět o něco níž,naštěstí pro mě zůstaly nějaké ty momenty,které mě dokázaly rozesmát.Herecké výkony mladších herců zůstávají nepřesvědčivé,kostýmy jsou podivné,například elfí král vypadá trochu jako námořní důstojník loďstva Unie,pořád nechápu původ různých vraků a vlnitého plechu,ale všechno zachránil napínavý závěr dílu.Božínku,jsem tak napjatý,přežije princezna???? ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.díl. Allanovi se podařilo zachránit Wila a Amberle před Fúrií, sám však utrpěl těžké zranění. Oba dva jsou nuceni ponechat ho v Jeskyni druidů a vydat se pro kouzelné bahno ke Stříbrné řece. Cestou jsou však přepadeni Eritrií, jež se snaží sama osvobodit a vykoupit od svého otce. V tábořišti Tuláků je Wil nucen rozhodnout se, zdali se k nim nechce přidat, avšak pod tajnou záminkou. Otec Eritrei touží dozvědět se tajemství safírových kamenů, a snaží se skrze boj své dcery a princezny Wila zmanipulovat. To se mu však nevydaří, protože spadne čtvrtý list a objevuje se nová Fúrie. Tu nakonec dokáže Wil zabít, ale zůstane zraněný. Eritrea se nakonec nevykoupí a zůstává v zajetí. Wil zůstane v péči Amberle, k níž se přidává uzdravený Allan. Společně se poté vydávají do paláce, kde na princeznu čeká Elfí rada. Zde končí cesta Wilova a chce se vydat pryč. Cestou ale nabrali podivného kluka, jenž mu důrazně odchod rozmluví. Díky němu a Wilově věrnosti nakonec Amberle u proslovu vyhraje. Má dovoleno nejen vrátit se ke kouzelnému stromu, ale dokonce do něj vstoupit. Jen jeho semeno dokáže zachránit království. A jen Amberle ho smí vyzvednout (...). 95 - 100 procent. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama