Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amberle se vrací zpět do královského paláce, kde na ni čeká test, zda se skutečně může stát členkou skupiny střežící království. Její strýcové se dostávají do sporů se svým otcem, protože se cítí ve stínu Amberlyna otce, jejich zesnulého bratra. Amberle úspěšně testem projde, ovšem vyjde najevo, že uvnitř paláce se ukrývá démon, který zabil jednoho ze strážců. Do paláce pronikne také tulačka Eretrya, která již podruhé úspěšně svede Wila a pokusí se jej okrást o jeho vzácné kameny elfeíny, které mu darovala jeho matka. Jasnovidec Bandon, kterého do paláce přivedl Wil, vidí, že Amberle se pokusí Eretrya zabít. Útoku se podaří zabránit, ale Eretrya uteče. Wil ji však předá strážím, ale nechce Amberle sdělit, že se s Eretryou vyspal, protože začíná k Amberle něco cítit. Allanonovi dochází, že v paláci se nachází démon Měnivec, který na sebe dokáže vzít jakoukoliv podobu. Vzal na sebe tedy tvář Eretryi a s jejím obličejem se pokusil zabít Amberle. Allanon si uvědomuje, že Měnivec pravděpodobně v přestrojení za stráž vyslechl jejich plán a pokusí se zaútočit. Měnivec skutečně zaútočí s obličejem Wila, je však zadržen a zabit, podáří se mu však probudit zpět k životu a zavraždit stráže. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda přinesla slaďoučkou teenage party,proroka s dětskou tvářičkou a Mystique,která na stupnici krásy opět ztratila pár schůdků,to vše podbarveno odporně sladkobolným soundtrackem.Letopisy u mě v oblibě rychle směřují k výsledkům,kterých dosáhl seriál The 100. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl. Amberle se vrací po otřesné zkoušce z nitra kouzelnéo stromu a přináší jeho semeno. Zůstává však zatvrzená vůči citům, a její láska k Wilovi oslábne tím víc, když se do paláce vkradne Eritrea. Aby dostala svobodu a nezemřela, odváží se Tulačka vniknout do paláce a znovu svým šarmem svést Wila. On sám před princeznou později jejich společnou noc tají, čímž si moc nepomůže. Stále se mezi nimi totiž nachází měňavec, a protože na sebe vezme podobu Eritrei a spáchá atentát na Amberle, je skutečná dívka obviněna z vraždy a nyní čeká ve vězení na soud. Když si ji jdou oba, tedy Wil i vnučka krále vyslechnout, svěří se jim s aférkou a tím Amberle ublíží. Není však čas ztrácet čas blbostmi. Měňavec je nakonec možná zabit, avšak proroctví nového kluka mluví jasně a krutě o smrti obou rivalek. Musí se proto spojit, a tedy jít do Úkrytiště spolu s Wilem. A to bez nenávisti k té druhé (...). 90 procent. ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama