Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Současné dění v elfím království Arborlon do značné míry ovlivňují události, které se zde odehrály před deseti lety. Tehdy skupina skřetů vedená Slanterem vnikla do královského paláce a pokusila se o vzpouru. Došlo ke krvavému střetu s králem a jeho syny, který skončil smrtí prince Aine, otce princezny Amberle. Wil s Amberle putují s několika strážci a zajatou Eretrií lesy. Jsou však přepadeni skupinou Cephola, který Wila s Amberle zajme a Eretrii daruje slíbenou svobodu. Wil s Amberle jsou odvlečeni do tábora loupežníků, kde se ji Cephelo pokusí znásilnit. V tu chvíli však do stanu vnikne Eretria, která překvapivě princeznu osvobodí a nechá Cephola zadržet královskými strážnými. Skupina se vydává pokračovat ve své cestě, jsou však přepadeni démonem s přezdívkou Žnec, který setne mnoha strážným jejich hlavy. Cepholovi se ale podaří ho zastavit, když démona zapálí. V královském paláci Allanon využívá prorocké schopnosti Bandona a ptá se ho na svou smrt a smrt Amberle. Královský syn Arion kritizuje svého otce, krále Eventinea, a zákeřně jej při vzájemném střetu probodne. Ukáže se však, že šlo o měnivce, který na sebe vzal podobu Ariona a s obličejem Eventinea pak usedá na královský trůn. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda.Hurá,jsem za polovinou!!Scénář je vyloženě nablblý,soundtrack strašný a jen James Remar se snaží o regulérní herecký výkon,ale s takovým materiálem to opravdu nemá lehké.Hvězdičku zachránil tým,který se stará o démony,ten poslední se opravdu vyvedl. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5.díl. Amberle, Eritrea a Wil s dalšími vojáky se vydávají na dlouhou cestu k pevnosti. Cestou se jim do cesty znovu připlete tulaččin šéf, s cílem ji polapit, a včetně ní i princeznu. Jelikož "splnila" slib a "přivedla" mu nejen safírové kameny, ale i vnučku krále, odmění se jí svobodou: Eritrea ale cítí, že by měla pomoci svým novým spojencům, díky nimž by se možná mohla nejen polepšit, ale i vydělat si slušné jmění a získat kluka. A proto, poté, co se zpočátku rozhodne opustit tábor a uvidí princeznu ve stejné situaci, v níž kdysi byla i ona sama, zasáhne. Vezme si svého nadřízeného jako rukojmího a zachrání Wila i doprovodného strážce před jistou smrtí. Později se setkávají s bojovým plynem, ale ten jen obejdou. V pevnosti ale narazí na jednoho z démonů. Ten celou osadu vyplenil. Zabít ho, alespoň zdánlivě, se podaří pouze ve spolupráci Wila a zajatého. Jenomže není ničemu konec. Měňavec není mrtvý, a zabijí krále Arbolron. 70 - 75 procent. ()

Reklama

Reklama