Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will se setkává se lovci elfů, kteří pátrají po princezně Amberle. Princové Ander a Arion se vydávají hledat Dagda Mora, aby jej mohli konečně zabít... (TV Prima)

Recenze (2)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida,sedmá epizoda mnohé vysvětluje,bohužel,pro seriál to neznamená nic dobrého.Po šesti dílech napjatého očekávání mi byl konečně vysvětlen původ vraků a vlnitého plechu.Naše civilizace byla zničena válkou a plop!,z ničeho nic se tu objevily úplně nové rasy včetně elfů,démonů a ptáků Nohů.Šmarjá,to je kravina přímo epochální,ale aby toho nebylo málo,doplnili ji tvůrci putováním Froda a Sama do Mordoru,jen místo Prstenu nesou Meč.Ach jo... ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.díl. Eritrea, Amberle a Wil naštěstí pád z hory přežili, čeká je ale další nebezpečí. Sám půlelf se setkává s podivným klukem, jemuž lovci Elfů uřízli ucho. Zpočátku se nechce zdržovat s jeho touhou pomstít se, nakonec mu ale pomůže osvobodit ptáka Noha, na němž doletí až ke svým přátelům. Tulačka a princezna se propadnou do budovy z dob Lidí, kde si společně přiznají kamarádství. Eritrea se už nechce hádat, a Amberle též ne. Jenomže čelí dalšímu nebezpečí. Lovci elfů z meče, který princezně upadl, poznají její královský původ. Na takovou oběť čekali už hodně dlouho. Zora, jejich vůdkyně, se vydá přímo k nim. S Eritreou vyrůstala, a tak se navzájem hned poznají. Než by ji však z nenávisti zabila, přilétá Wil. Tomu se ale podaří zachránit jen jednu z nich. Eritrea je jako trofej odvezena k Lovcům. Královští bratři se vydávají za Dagdamorem, vůdcem démonů. Málem by umřeli, ale přichází Allanon. Ten je s pomocí svého předka uzdraven a povýšen. Démon je uvězněn a jeden z bratrů přežívá. Zjistí pravost, přesněji falešnou podobu krále, a toho zabije. 65 procent. ()

Reklama

Reklama