Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Princ Ander se musí srovnat se smrtí svého bratra i otce a zároveň se připravit na vlastní korunovaci. Amberle a Wil se při pátrání po ztracené Eritreie dostávají do podivuhodné komunity lidí... (TV Prima)

Recenze (5)

kolibricek 

všechny recenze uživatele

To myslí vážně?? Jsem pořád ve stejném seriálu... Je libo tryskáč na podnosu?? Od fúrie k repro bednám, by jeden řval. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně,tak jsem se dočkal!Tvůrci seriálu se zachovali jako praví alchymisté,kteří dokázali tuto rádoby fantasy transmutovat v ryzí exkrement.Pokusy o romantické momenty mohou působit snad jen na lidi s extrémně rozbouřenou hladinou hormonů,scénárista by projektu pomohl nejvíc tím,že by spáchal sebevraždu,ale nejprve by mohl svět zbavit člověka,který je v této hrůze zodpovědný za hudbu.K tomu,jak vypadají trolové,se radši ani nebudu vyjadřovat... ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

nejlepšíbyla minuta,kde si pouštěli Star Trek, jestli tím chtěli říct, že Spock je Elf, protože má špičaté uši, to se asi nedozvíme ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8.díl. Eritrea se dostává do lidské vesnice, kde jí její vůdce uzdraví. Poté se dívka setkává s technikou a vymoženostmi "dávných lidí", užije se střílení z revolveru, a nakonec se na večírku rozhodne v Utopii, lidské osadě, zůstat. Amberle s Wilem mezitím potkají Cephela, jenž zůstal uvězněný v trollí kleci. Krátce předtím se spolu líbali, nyní se musí rozhodnout, zdali ho pustí na svobodu či ponechají trollům. Rozhodnou se mu věřit, především kvůli omezeným možnostem. Cephalo jim ukáže, kde se jeho bývalá otrokyně nachází. Jsou v šoku. Eritrea si zde velmi užívá, a sama jim později prozradí svůj zájem začít nový život, ve kterém se může rozhodovat jen sama za sebe. Lidský život. Bohužel, vůdce vesnice musí platit poplatky. V lidské, či jakékoliv podobě od elfů po další. Tímto krokem přijde o Eritiinu důvěru. Než by Wil i Amberle s Cefalem zemřeli, zachrání je jedním výstřelem. Dostanou se na svobodu, ale jen tři. Cephalo umírá (...). 85 procent. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama