Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dagda Mor vyhlásil elfímu králi válku. Chce znovu převzít moc nad královstvím. Jedinou nadějí je Amberle, která může znovu oživit uvadající Ellcrys... (TV Prima)

Recenze (5)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zodpovědně můžu prohlásit,že jsem ještě nikdy neviděl díl seriálu nebo film(včetně pornofilmů),kde by nejfrekventovanějším slovem bylo semeno.Bitva na polích Pelennoru nebyla tak epická jako v Návratu krále,zoufale trapný milostný trojúhelník byl snad díky pokročilému zahradničení zdárně ukončen a jipíjájé už je konec. ()

Interhofer 

všechny recenze uživatele

Finální bitva připomínala něco mezi Harrym Potterem a Pánem Prstenů. K úplné dokonalosti tam chyběl už jenom zapálený Denethor... ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10. a poslední díl 1.série. Wil dokáže s pomocí magických safírových kamenů přivést Eritreu zpět k životu. Amberle se od ztělesněné Ellcrys uvnitř Krvavého ohně dozví tragickou pravdu - musí se obětovat, aby se mohla sama stát semenem stromu a dokázala zahnat démony zpět do vyhnanství. Když se jí podaří s pomocí přátel dostat zpět do normálního světa, prchá s nimi pryč z Úkrytiště. Eritrea se od nich odpojí, aby mohla bojovat s probudivší se trolly. Dagdamor se vydá na pochod k hlavnímu městu, zatímco král se skřety hodlá držet ochranné pozice. Času však moc nezbývá. Amberle s Wilem si vyznají lásku, a poté putují dál až k paláci. Zde se strhne závěrečná bitva, kdy Wil ochrání princeznu před vůdcem démonů a Allanovovi se podaří ho zabít. Amberle se obětuje a tím vřava končí. Dá se jen hádat, jestli musela, když po pádu Dagdamora pravděpodobně zahynuli všichni ostatní démoni. Nyní je Allanonův učeň tím, co z démona zbylo. A Eritrea se setkává po svém zajetí s někým, koho dobře zná (...). 90 procent, dobrý závěr série. ()

Reklama

Reklama