Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černý mág zcela ovládl Eretriu a díky ní získal Lyrii, která je jeho klíčem ke zdroji nekonečné magické moci. Dokáží nad ním Wil a Mareth zvítězit? (TV Prima)

Recenze (3)

Pokey 

všechny recenze uživatele

Dotaz? Kde je moje rituální hromadná sebevražda všech ostatních postav na konci? Těšila jsem se na ni. Navíc na to měl scénář tak hezky nakročeno. Když někdo zůstane na konci naživu, tak to není ono. Strýček Hitler to vždycky říkával. Ne, vážně. Všechny trapný kýče bych vydržela, ale nesmyslně a ještě ke všemu brutálně (nepochopte mě špatně, mě nevadí ta brutálnost, ale to brutálně špatný provedení brutálnosti) provedené systematické vyvražďování postav vážně patří leda do koncentráku. Nebo podělaně špatnýho fantasy... Jo počkat.. Aha. Sorry. Jakožto lidumila mě hluboce zraňovalo, když umíraly postavy, jejichž charakter se ještě mohl rozvinout zajímavým způsobem. A TEPRVE POTOM by mohly umřít! To by byl Titanic! Tohle ani jednomu neodvedlo na chvíli hlavu od toho, jak moc se mu chce na záchod. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10. a poslední díl 2.série a celého seriálu. Eretria se spojila s Černým mágem a předala mu kouzelný kámen, s jehož pomocí může otevřít magickou přehradu. Posedlá přízrakem nedává najevo žádné emoce a ani Lyrie s ní nedokáže pohnout. Vše se však seběhne velmi rychle, když spojí Wil, Mereth a bývalý druid síly. Na Allanona toho zůstalo příliš, a aby ochránil své přátele, musel se obětovat. Eretria otevře přehradu, do níž již mezitím dokázal Černý mág vpustit svoji krev. Bývalá Tulačka je však velmi rychle odrovnána svými současnými protivníky, a po rituálu s Krvavou magií se opět stává kladnou (Přízrak z ní zmizel). Wil dokáže zabít Černého mága, ale musí se obětovat, aby svojí krví opět vyčistil otrávenou magickou řeku. Lyrie se stává královnou, Eretriino srdce však stále nezískává. Dívka v sobě totiž stále cítí temnotu, a s tou se musí popsasovat. Lyria a bývalý druid spolu s Eritreou uctí památku Wila. Na samém konci dílu se dozvídáme, že Wil nezemřel. 55 procent. Velké zklamání, hlavně díky ukončení seriálu. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama