Reklama

Reklama

Stříbro proti všem

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Nový tým a nový trenér se vzdor nevíře probili do finále MS v ledním hokeji. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Další z řady dokumentů o MS v hokeji. A ukázka toho, že i když neklape týmu vše od začátku, může dojít až skoro na vrchol celého turnaje. ( Hodnocení: 9/10 ) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Po hvězdném týmu z Vídně 2005 přijelo do Rigy mužstvo složené z 11 nováčků na MS. Tento tým pod vedením nového trenéra měl za cíl obhájit zlato a byť se tak nestalo, omlazené mužstvo se rvalo statečně a vybojovalo velmi cenné stříbrné medaile. Nejskvělejší moment turnaje byl bezpochyby gól Zbyňka Irgla ve čtvrtfinále proti Rusku. Vynikající dokument. ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Zdařilý dokument. Tvůrce se zřejmě poučili z chyb předchozího dokumentu a zde je už vše, jak bych si představoval. Zato obsah už je mnohem horší. Z nemála výpovědí čiší draví alibismus, přičemž některé opakované výroky kompenzující neúspěch mě už vážně štvali (Neměli jsme na ně...........Byli lepší ve všech směrech........Ublížený Hadamczik atd.). Tu poslední hvězdičku tedy nedávám za alibistické žvásty a zmršené finále. PS: Jen tak naokraj. Nedokážu pochopit, jak mohl letos Hadamczik už po osmé v důležitém zápase se Švédy prohrát. Buďto nedokáže ani na poosmé dešifrovat jejich hru, nebo je prokletej. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Minimalistická séria športových záberov, rozhovorov, plánov a zákulisných ťahov jedného veľkého šampionáte z pohľadu českých kolegov. Výborne vybalancované, dokument dal človeku poznať, ako boli všetky rozhodnutia na poslednú chvíľu kľúčové, až som mal taký ten chtivý pocit zažiť to zvnútra. Škoda, že naše úspechy sú v týchto smeroch ojedinelejšie. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Dokument je to fajn, jen mi na něm vadí dvě věci. 1) Hadamczik a jeho žvásty o zadostiučinění. Nikdy jsem nepatřil mezi jeho hatery, jenž každoročně volali po jeho odvolání, ale nechápu, co si tím svým "zase jsem sestavil mužstvo, které přivezlo medaili" dokazoval. 2) Zveličování Hniličkova výkonu. Jeho brankářské kvality nezpochybňuji, Hnilda dokonce patřil mezi mé oblíbené brankáře. Avšak je třeba si přiznat, že v Rize byl těžce děravej, tolik laciných gólů vinou strážce svatyně jsme nedostali na žádném turnaji, co pamatuju. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Podceňovaný a nezkušený tým došel až do finále a urval cenné stříbro. Tahle skvělá parta ukázala, že dobré výsledky se dají dělat i díky bojovnosti a zarputilosti, a o tom přesně je tenhle skvělý dokument, 5 hvězd. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Další z řady příjemných dokumentů, které jen shrnutí ty nejkrásnější okamžiky českého hokeje nové doby. Tým, kterému nikdo nevěřil dokázal udělat krásné stříbro. Milan Hnilička předvedl neskutečné zákroky a Zbyněk Irgl dal jeden z nejpamátnějších gólů historie. Moc příjemná vzpomínka. ()

Reklama

Reklama