Reklama

Reklama

Epizody(26)

Profesor Charles Xavier a Jean Grey po telepaticky řízené explozi zmizí z domovního bloku, což se týmu X-men pranic nelíbí. O rok později začne zvláštní komando zatýkat mutanty a Logan s Bestií pracují na opětovném sjednocení X-menu. Členové se znovu přidávají, i když se místy najdou tací, kteří raději posilují tábor zla. Statek X se renovuje z Andělových peněz, ale ani temné síly neodpočívají, omámený Xavier je „uklizen" do bezpečí, kde ho střeží Magneto. Když to uslyší Kyklops, sám se také vrátí a spěchá na pomoc profesoru X. Bitva je dost krátká, Magneto svolí, aby byl Xavier odvezen zpátky na statek X. Profesor telepatickou cestou vzkazuje do budoucnosti členům X-menu a informuje Logana, že musí své přátele vést, pokud chtějí Zemi ochránit před zlými silami a zabránit nepříteli, aby ovládl svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První série] S borci ze skupiny X-Men jsem seznámen v podstatě pouze z filmů, ale v seriálu jsem se neztrácel, všichni mutanti dostávají spoustu prostoru a musím hlavně pochválit skvělé hlasové obsazení, které koresponduje s hlasy z filmové trilogie (hlavně profesor Xavier a Magneto jsou si svým známějším hercům velmi podobní). Předloha je tak silná, že se snad nedalo šlápnout v zajímavosti děje vedle - kámo, jsou to prostě X-Meni a je jich tam hodně! První sezóna 70 % ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Dospělé či snad dokonce temné? Nikoli, jen to nedělá ze svého dětského diváka tupce a nebojí se mu to předkládat vyspělé a mnohdy i nečernobílé problémy. Právě tím je to sympatické a výrazně se to odlišuje (nejen) od zbytku animované marvelácké produkce. Seriál boduje především v dějotvorných epizodách; naopak výrazně ztrácí v těch samostatných, kde se to vesměs točí okolo "postava XY z universa Marvelu" ve spolupráci či proti X-menům. ()

Reklama

Toshiro30 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, tohle jsou zatím nejlepší X-meni. Svým zpracováním sice malinko vykrádají Terminátora, ale to vůbec není na škodu. Vize postapokalyptické budoucnosti, vybroušené charaktery postav, vynikající scénář. To vše nutí diváka doslova hltat každou epizodu a těšit se na další díl. Troufám si tvrdit, že tenhle seriál je o fous lepší, než celá filmová X- men trilogie. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Marvel to tentokrát trefil do černého. Wolverin & the X-Men je zřejmě nejlepším komiksovým animákem, jaký jsem dosud viděl. Temná atmosféra(samozřejmě v rámci možností, přeci jen je to i pro děti, tudíž krev nečekejte) s paralelní realitou, propracované bojové scény i příběh s nečekanými zvraty, skvěle namluvený Wolverine, krásná animace, co víc si přát? No, já bych věděl - další sérii! ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Velmi podařený animák. Nebudu zapírat, že jako fanda Wolverina a anifanoušek Cyclopse, jsem nadšen zdejším status quo, kde alespoň na začátku Wolverine je vůdce a Cyclops fňuká. Potěší množství mutantů jak známých z filmů tak dalších. Varování z budoucnosti také super. Vytknul bych jen nevyrovnanou animaci. Zatímco třeba Wolverine a White Queen je naanimovaní skvělé, Nightcrawler a Shadowat jsou děs. Ale i přesto 90%. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama