Reklama

Reklama

Epizody(26)

Profesor Charles Xavier a Jean Grey po telepaticky řízené explozi zmizí z domovního bloku, což se týmu X-men pranic nelíbí. O rok později začne zvláštní komando zatýkat mutanty a Logan s Bestií pracují na opětovném sjednocení X-menu. Členové se znovu přidávají, i když se místy najdou tací, kteří raději posilují tábor zla. Statek X se renovuje z Andělových peněz, ale ani temné síly neodpočívají, omámený Xavier je „uklizen" do bezpečí, kde ho střeží Magneto. Když to uslyší Kyklops, sám se také vrátí a spěchá na pomoc profesoru X. Bitva je dost krátká, Magneto svolí, aby byl Xavier odvezen zpátky na statek X. Profesor telepatickou cestou vzkazuje do budoucnosti členům X-menu a informuje Logana, že musí své přátele vést, pokud chtějí Zemi ochránit před zlými silami a zabránit nepříteli, aby ovládl svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Marvel to tentokrát trefil do černého. Wolverin & the X-Men je zřejmě nejlepším komiksovým animákem, jaký jsem dosud viděl. Temná atmosféra(samozřejmě v rámci možností, přeci jen je to i pro děti, tudíž krev nečekejte) s paralelní realitou, propracované bojové scény i příběh s nečekanými zvraty, skvěle namluvený Wolverine, krásná animace, co víc si přát? No, já bych věděl - další sérii! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Dospělé či snad dokonce temné? Nikoli, jen to nedělá ze svého dětského diváka tupce a nebojí se mu to předkládat vyspělé a mnohdy i nečernobílé problémy. Právě tím je to sympatické a výrazně se to odlišuje (nejen) od zbytku animované marvelácké produkce. Seriál boduje především v dějotvorných epizodách; naopak výrazně ztrácí v těch samostatných, kde se to vesměs točí okolo "postava XY z universa Marvelu" ve spolupráci či proti X-menům. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Hodně slušný komiksový seriál, snad jako jediný schopný konkurovat animovanému Spider-manovi. Sídlo Charlese Xaviera postihne tajemný výbuch, jehož vinou přijdou X-meni o profesora i o Jean Grayovou, což zapříčiní jejich rozpad. Rok od této události ale tlak na mutantskou komunitu stále sílí a to především díky senátoru Kellymu a jeho snaze o prosazení mutantského registračního zákona. Wolverine se proto rozhodne shromáždit zpět starou partu, aby se postarala o ochranu ostatních mutantů a také všech, kdo se jim rozhodnou podat pomocnou ruku. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Velmi podařený animák. Nebudu zapírat, že jako fanda Wolverina a anifanoušek Cyclopse, jsem nadšen zdejším status quo, kde alespoň na začátku Wolverine je vůdce a Cyclops fňuká. Potěší množství mutantů jak známých z filmů tak dalších. Varování z budoucnosti také super. Vytknul bych jen nevyrovnanou animaci. Zatímco třeba Wolverine a White Queen je naanimovaní skvělé, Nightcrawler a Shadowat jsou děs. Ale i přesto 90%. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Chutná jednohubka ze stáje Marvelu, které by prospělo 5fps navíc a pár šťavnatých šplouchanců krve, což se s přihlédnutím ke skutečnosti, že byl seriál tvořen pro osmileté caparty, jeví jako zbožné přání. Otrlým geekům tedy musí k ukojení krvežíznivosti stačit dvojdílné Hulk vs. Ke ctnostem seriálu rozhodně patří propracovaný originální dabing, slušný příběh a bravurně vypointované epizody. Bez mučení přiznávám, že být o dekádu mladší a mít šikmé oči, tak si nad tím leštím bambus každý den, takhle jen nadutě odfrkávám nad naitvitou toho všeho a svou seriálovou cestu odkláním z dosahu toho infantilního geeka, který mi posledních pár měsíců zatemňuje mysl, ale možná taky ne. Možná bude moje příští zastávka u mnohem dospělejších výrostků od DC. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný cartoon funguje jako příjemná oddychovka, která fanoušky X-Men potěší tím, že se v ní kromě nejpopulárnějších superhdrinů jako vedlejší postavy objevují i další z X-Menů známých z komiksových řad. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

V seriálu se kloubí dvě časové línie, hlavně pak skvělé ztvárnění postapokalyptického světa je velmi zajímavé obohacení X-menovského univerza. Z 26 dílů je jich pár, které do děje nijak nezasahují a mají epizodní charakter viz. Hulk (prostě masér:) nebo Code of Conduct (nejdebilnější díl). Nejvíc prostoru zde k překvapení nás všech nedostává Toad, ale Wolverine, který je u všeho důležitého i nedůležitého a někdy dokonce i tam, kde být ani nemusí. Jinak ale velmi zábavným způsobem zabitej čas, nejen pro die-hard fandy ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První série] S borci ze skupiny X-Men jsem seznámen v podstatě pouze z filmů, ale v seriálu jsem se neztrácel, všichni mutanti dostávají spoustu prostoru a musím hlavně pochválit skvělé hlasové obsazení, které koresponduje s hlasy z filmové trilogie (hlavně profesor Xavier a Magneto jsou si svým známějším hercům velmi podobní). Předloha je tak silná, že se snad nedalo šlápnout v zajímavosti děje vedle - kámo, jsou to prostě X-Meni a je jich tam hodně! První sezóna 70 % ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

skvělý anglický dabing, slušný scénář, dobře animované pasáže, o tom je animák z dílny Marvela na téma X-menů, není se čemu divit, po trilogii filmů a spin- offům po X-menech pase každý, takže proč ne? navíc tady si užijeme tu správnou animovanou zábavu. ()

CjKukis 

všechny recenze uživatele

Jako zarytý fanoušek MARVELU a snad všech jeho postav mi tenhle seriál udělal obrovsou radost. Absolutní bomba, spousta známých hrdinů a ještě více takových, kteří nejsou tak populární a o to víc si zaslouží být viděni. Zpracování je giální, jen škoda spousty wolverina:) ()

Toshiro30 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, tohle jsou zatím nejlepší X-meni. Svým zpracováním sice malinko vykrádají Terminátora, ale to vůbec není na škodu. Vize postapokalyptické budoucnosti, vybroušené charaktery postav, vynikající scénář. To vše nutí diváka doslova hltat každou epizodu a těšit se na další díl. Troufám si tvrdit, že tenhle seriál je o fous lepší, než celá filmová X- men trilogie. ()

-Marc- 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriálod tvůrců seriálu X-MEN: EVOLUTION, odehrávající se ve světě komiksové série X-Men od vydavatelství Marvel. Tým mutantů X-Men se rozpadl po záhadném zmizení Profesora Xaviera. Rok od té události se mutant Wolverine rozhodne dát tým dohromady, bránit ostatní mutanty před těmi zlými a obhajovat své místo mutantů mezi lidmi. ()

CrazyLom 

všechny recenze uživatele

velice, velice slušné. jediné, co mi chybí, aby měl seriál vyšší rating a wolverine mohl párat a kuchat..ale to bych chtěl asi opravdu moc ()

Vakomlok 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z nejlepších animovaných seriálů vzniklých na bázi komiksu jaký jsem kdy viděl. Skvělé rozšíření X-men univerza v čele s Wolverinem a hromadou dalších mutantů v záloze. Vážně velice povedené. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Je to první komixová série, kterou jsem viděl. S přihlédnutím ke skvělému dabingu, zajímavému příběhu a faktu, že je tam Wolverine prostě nemůže všechny zmasakrovat dávám 70%. ()

Shrekito 

všechny recenze uživatele

Nejlepší X-meni až na X2 a nejlepší seriál od Marvelu hned po Spidermanovi. Sice je trochu moc centrované na Wolvieho(což je, ale hned patrné z názvu seriálu)proto se na ostatní postavy moc nedostává (třeba můj favorit Nightcrawler). Druhou sérku chci a to hned, takže sem s ní :-D 9/10 ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Jeden by podotkol, že je to animák. A animák je vždy animákom. Všeobecný konsenzus a za seba poviem, že spleť všetkých hrdinov sa tu solídne prestrieda, všetok známy čas taktiež, keďže spolu budeme konfrontovaní s minulosťou, prítomnosťou ale aj dobrou budúcnosťou. Poteší absolútny aspekt Logana, pričom až slastne pôsobí vetička Xaviera, že ty, ty Logan ich povedieš. Wolverine stvára veci, sype dobré vety, a je jednoducho stredom všetkého, pretože sa dospelo k tomu, o čom je Vlčí muž. Animáciu nehodnotím, technické finesy v tejto oblasti sú mi neznámou. 26 častí výborne a pútavo nastoleného príbehu s množstvom X-menov, ktorí vedia čo robia. Skvelo strávený čas. (07.-08.12.2013, youtube.) ()

DEMON 

všechny recenze uživatele

Bol som na vazkach, ci tomu dat 3, alebo 4*, ale posledny "trojdiel" 1. serie bol fakt mimoriadne dobre spracovany a tak sa priklanam ku vyssiemu hodnoteniu. Kazdy fanusik komixovych animakov si tu pride na svoje. ()

konysua 

všechny recenze uživatele

Americké kresby mi nesedí tak jako japonské anime, ale taky to má své kouzlo. Zabrousit do do života mého oblíbeného x-mena nebylo vůbec marné, ale nijak kuleroucí to taky nebylo. 7/10 ()

Reklama

Reklama