Reklama

Reklama

Epizody(26)

Profesor Charles Xavier a Jean Grey po telepaticky řízené explozi zmizí z domovního bloku, což se týmu X-men pranic nelíbí. O rok později začne zvláštní komando zatýkat mutanty a Logan s Bestií pracují na opětovném sjednocení X-menu. Členové se znovu přidávají, i když se místy najdou tací, kteří raději posilují tábor zla. Statek X se renovuje z Andělových peněz, ale ani temné síly neodpočívají, omámený Xavier je „uklizen" do bezpečí, kde ho střeží Magneto. Když to uslyší Kyklops, sám se také vrátí a spěchá na pomoc profesoru X. Bitva je dost krátká, Magneto svolí, aby byl Xavier odvezen zpátky na statek X. Profesor telepatickou cestou vzkazuje do budoucnosti členům X-menu a informuje Logana, že musí své přátele vést, pokud chtějí Zemi ochránit před zlými silami a zabránit nepříteli, aby ovládl svět. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

Toshiro30 

všechny recenze uživatele

Říkejte si co chcete, tohle jsou zatím nejlepší X-meni. Svým zpracováním sice malinko vykrádají Terminátora, ale to vůbec není na škodu. Vize postapokalyptické budoucnosti, vybroušené charaktery postav, vynikající scénář. To vše nutí diváka doslova hltat každou epizodu a těšit se na další díl. Troufám si tvrdit, že tenhle seriál je o fous lepší, než celá filmová X- men trilogie. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Jeden by podotkol, že je to animák. A animák je vždy animákom. Všeobecný konsenzus a za seba poviem, že spleť všetkých hrdinov sa tu solídne prestrieda, všetok známy čas taktiež, keďže spolu budeme konfrontovaní s minulosťou, prítomnosťou ale aj dobrou budúcnosťou. Poteší absolútny aspekt Logana, pričom až slastne pôsobí vetička Xaviera, že ty, ty Logan ich povedieš. Wolverine stvára veci, sype dobré vety, a je jednoducho stredom všetkého, pretože sa dospelo k tomu, o čom je Vlčí muž. Animáciu nehodnotím, technické finesy v tejto oblasti sú mi neznámou. 26 častí výborne a pútavo nastoleného príbehu s množstvom X-menov, ktorí vedia čo robia. Skvelo strávený čas. (07.-08.12.2013, youtube.) ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Marvel to tentokrát trefil do černého. Wolverin & the X-Men je zřejmě nejlepším komiksovým animákem, jaký jsem dosud viděl. Temná atmosféra(samozřejmě v rámci možností, přeci jen je to i pro děti, tudíž krev nečekejte) s paralelní realitou, propracované bojové scény i příběh s nečekanými zvraty, skvěle namluvený Wolverine, krásná animace, co víc si přát? No, já bych věděl - další sérii! ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Chutná jednohubka ze stáje Marvelu, které by prospělo 5fps navíc a pár šťavnatých šplouchanců krve, což se s přihlédnutím ke skutečnosti, že byl seriál tvořen pro osmileté caparty, jeví jako zbožné přání. Otrlým geekům tedy musí k ukojení krvežíznivosti stačit dvojdílné Hulk vs. Ke ctnostem seriálu rozhodně patří propracovaný originální dabing, slušný příběh a bravurně vypointované epizody. Bez mučení přiznávám, že být o dekádu mladší a mít šikmé oči, tak si nad tím leštím bambus každý den, takhle jen nadutě odfrkávám nad naitvitou toho všeho a svou seriálovou cestu odkláním z dosahu toho infantilního geeka, který mi posledních pár měsíců zatemňuje mysl, ale možná taky ne. Možná bude moje příští zastávka u mnohem dospělejších výrostků od DC. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Hodně slušný komiksový seriál, snad jako jediný schopný konkurovat animovanému Spider-manovi. Sídlo Charlese Xaviera postihne tajemný výbuch, jehož vinou přijdou X-meni o profesora i o Jean Grayovou, což zapříčiní jejich rozpad. Rok od této události ale tlak na mutantskou komunitu stále sílí a to především díky senátoru Kellymu a jeho snaze o prosazení mutantského registračního zákona. Wolverine se proto rozhodne shromáždit zpět starou partu, aby se postarala o ochranu ostatních mutantů a také všech, kdo se jim rozhodnou podat pomocnou ruku. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama